Werkschoenen

  Of u nu op zoekt bent naar stevige veiligheidsschoenen of schoenen zonder bescherming, MASCOT heeft binnen de branche een van de grootste selecties schoenen voor op het werk. Wanneer u werkt onder extreme omstandigheden, is het van levensbelang dat uw werkschoenen voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid, terwijl ze tegelijkertijd ultiem comfort bieden. Bij MASCOT vindt u een groot assortiment traditionele veiligheidsschoenen en -laarzen met een klassiek ontwerp, moderne veiligheidsschoenen van innovatieve materialen, en schoenen zonder beschermende componenten.

  Stel eisen aan de veiligheid

  Als u werkt in omgevingen waar uw voeten worden blootgesteld aan hoge temperaturen, chemicaliën en druk, of wanneer het gevaar bestaat dat voorwerpen uw voeten raken, bekijkt u het grote aanbod veiligheidsschoenen van MASCOT. Wanneer u kiest voor veiligheidsschoenen van MASCOT weet u zeker dat uw schoenen gecertificeerd zijn conform EN ISO 20345. Dat betekent dat alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen die binnen deze markt worden gesteld aan werkschoenen. In ons assortiment vindt u veiligheidsschoenen van klasse S3 en S1P. Voor beide veiligheidsklassen geldt dat de schoenen onder andere een anti-perforatiezool, versterkte teen en olie- en benzineresistente loopzool hebben, en dat ze antislip, antistatisch en ademend zijn. Werkschoenen in klasse S3 zijn daarnaast ook nog waterafstotend. Kortom, MASCOT heeft een veelzijdige selectie veiligheidsschoenen, voor zowel bouw, vakwerk en industrie als meer extreme beroepen.

  Innovatieve materialen

  Voor ons is innovatie essentieel bij het ontwikkelen van werkschoenen. Zowel wat betreft materialen als functies krijgt u met schoenen van MASCOT de beste en nieuwste markttrends. Als u uw schoenen snel en gemakkelijk wilt kunnen strikken, kijkt u naar schoenen met het BOA® Fit System. Het slijtvaste systeem zorgt met behulp van een draaiknop voor een nauwkeurige pasvorm. Wilt u werkschoenen die extreem schokabsorberend, bijzonder licht of zo flexibel mogelijk zijn, dan vindt u in onze verschillende schoenencollecties innovatieve materialen zoals zolen van ETPU, versterkte neuzen van composiet en anti-perforatiezolen van textiel, waardoor de werkschoenen alles bij elkaar zo functioneel en comfortabel mogelijk zijn.

  Werkschoenen voor alle bedrijfstakken

  Voor wanneer bescherming niet nodig is, heeft MASCOT ook een selectie werkschoenen zonder veiligheidsonderdelen. Deze schoenen zijn geschikt wanneer u een functie hebt waarbij normale sneakers gedragen kunnen worden. Al bieden de schoenen geen bescherming, u krijgt nog steeds de kwaliteit, het ontwerp en de pasvorm die u van MASCOT kent van het overige assortiment werkschoenen. Met MASCOT kunt u al uw medewerkers ongeacht hun functie een gestroomlijnde visuele identiteit geven.