Bodybroeken

  Met bodybroeken van MASCOT krijgt u een groot aantal functionele details die u helpen tijdens uw werkdag. De broeken hebben veel zakken voor gereedschap. Dat is handig wanneer u werkt op plekken waar u niet de hele tijd bij uw auto of gereedschapskist kunt.

  De zakken en knieën zijn de plekken die het snelst slijten. Daarom gebruikt MASCOT materialen zoals CORDURA® of Kevlar® die de slijtvastheid en steekbestendigheid vergroten en daardoor de levensduur van de broeken verlengen.

  Comfort in alle werkhoudingen

  Wanneer u bodybroeken draagt, weet u zeker dat uw rug niet bloot komt te liggen wanneer u wisselt tussen staand en knielend werken. Het extra rugstuk beschermt uw onderrug steeds tegen tocht. Daarnaast hebben sommige broeken ventilatie bij de knieën, zodat u gemakkelijk de temperatuur kunt reguleren wanneer u in een warmere omgeving werkt.

  De voorkeur voor gewone werkbroeken, bodybroeken of Amerikaanse overalls is vaak een kwestie van smaak. Het voordeel van bodybroeken is dat de broek en het bovenstuk aan elkaar genaaid zijn en dat het schouderstuk breder is, wat zorgt voor een goede verdeling van het gewicht. Daardoor is de belasting van zwaar gereedschap minder en voorkomt u dat uw lichaam moe en pijnlijk is na een lange werkdag.

  Een aantal bodybroeken van MASCOT is verkrijgbaar in stretchstof, die ontwikkeld is om een werkdag vol beweging te ondersteunen met maximaal comfort. De ergonomische pasvorm zorgt er bovendien voor dat de broeken goed zitten in alle lichaamshoudingen.

  Gecertificeerde zichtbaarheid

  MASCOT heeft bodybroeken in fluorescerende kleuren met reflecterende details die gecertificeerd zijn conform EN ISO 20471 – de norm voor zichtbare werkkleding. Het fluorescerende materiaal en de reflectoren maken de broeken zichtbaar uit alle hoeken, zowel bij daglicht als in het donker. Samen met hi-vis bovenstukken van MASCOT kunt u gemakkelijk een set werkkleding samenstellen om de hoogste veiligheidsklasse, klasse 3, te bereiken.