Ondershirts

  Bij MASCOT wordt u goed aangekleed, van onderste tot bovenste laag. Voor de onderste laag vindt u een ruime selectie onderkleding van veel verschillende kwaliteiten, materialen, pasvormen en met veel verschillende gebruiksmogelijkheden.

  Ruime keuze

  MASCOT heeft een groot assortiment ondershirts voor verschillende behoeften. U vindt onder andere ondershirts met korte mouwen, die handig zijn voor de overgangsmaanden, en ondershirts met lange mouwen; perfect als onderste laag wanneer u warm wilt blijven gedurende de koude periode. De ondershirts zijn verkrijgbaar in een reeks neutrale kleuren, zoals wit, zwart, antraciet en marine. U vindt eveneens ondershirts met verschillende pasvormen, zodat u de pasvorm kunt kiezen die het beste bij u past. De modellen zijn superelastisch en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

  Materialen van hoge kwaliteit

  Met een licht, vochtafdrijvend ondershirt blijft u eenvoudig de gehele werkdag droog. De ondershirts van MASCOT zijn ontworpen met functionele, lichte materialen. Sommige zijn vooral vochtafdrijvend. Een groot deel is bovendien isolerend. En er zijn varianten met bijvoorbeeld sneldrogende en/of antibacteriële eigenschappen. Dat allemaal om afkoeling van uw lichaam en andere ongemakken te voorkomen wanneer u in een hoog tempo werkt en om te zorgen dat u tegelijkertijd de gehele werkdag een goede lichaamstemperatuur kunt behouden.

  Hoog comfort en veel bewegingsvrijheid

  De ondershirts van MASCOT zijn ontworpen uit het oogpunt van comfort en bewegingsvrijheid. De ondershirts zijn verkrijgbaar in een moderne pasvorm die nauw aansluit aan de bewegingen van uw lichaam. De ondershirts zijn ontworpen van een elastisch en flexibel materiaal om u gedurende de gehele werkdag meer bewegingsvrijheid te kunnen bieden. Een deel van de ondershirts van MASCOT is naadloos en bevat geen labels of wasvoorschriften, zodat er niets is dat irriteert terwijl u werkt.