Thermojassen

    Bij MASCOT vindt u een uitgebreid aanbod moderne en praktische thermojassen om u warm te houden ongeacht de tijd van het jaar. Een thermojack is bijzonder geschikt als losse overgangsjas op koudere dagen, maar is ook perfect als isolerende tussenlaag als het echt koud is. Thermojassen van MASCOT zijn superflexibele jassen die u bij allerlei weersomstandigheden en in alle situaties kunt dragen. Ook op weg naar en van uw werk is een thermojack erg handig.

    De thermojacks zijn ademend, winddicht en waterafstotend. Dat maakt ze erg praktisch en geschikt voor alle soorten weer. MASCOT heeft thermojassen met CLIMASCOT®-voering die handig zijn als lichte en zachte overgangsjas, maar ook als een extra warme laag onder de winterjas als het echt bitterkoud is. thermojassen met CLIMASCOT®-voering zijn lichtgewicht en nemen weinig ruimte in. Ze zijn daarom ideaal om onder een water- en winddichte jas van MASCOT te dragen.

    De thermojassen van MASCOT hebben een mooi ontwerp en ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Er is ook een thermojack van fluorescerend materiaal dat is goedgekeurd conform EN ISO 20471. Daarmee kunt u ook lekker lichte materialen dragen als u werk hebt waarvoor extra hoge eisen gelden wat betreft zichtbaarheid en veiligheid. U vindt daarom gemakkelijk een thermojack dat bij uw stijl en behoeften past.

    De thermojassen van MASCOT hebben veel functionele details, zoals reflecterende details, een borstzak, voorzakken of een pennenzak. Dus wat u ook zoekt, er is altijd wel een thermojack dat aan uw behoeften voldoet. Er zitten ook producten in het assortiment met ruimte voor een logo op de borstzak.