Lichte vesten

    De lichte vesten van MASCOT zijn perfecte werkkleding voor de lente- en zomermaanden en handig in allerlei situaties. U kunt de bodywarmers gebruiken als extra laagje over een trui of jas als het 's ochtends nog wat fris is, maar u kunt ze ook over een T-shirt aantrekken op zachte dagen. Als u binnen werkt of in een andere warme omgeving, zijn de bodywarmers ook bijzonder praktisch dankzij hun lage gewicht. De bodywarmers zijn gemaakt van lichtgewicht materialen waardoor ze erg lekker zitten. Met de lichte vesten van MASCOT hebt u veel bewegingsvrijheid zodat u ongehinderd kunt werken terwijl u uw gereedschap bij de hand hebt.

    Een aantal lichte vesten van MASCOT is goedgekeurd conform UV-norm 801 voor hoge bescherming tegen de straling van de zon. Als u bijvoorbeeld in de bouw werkt, als hovenier of langs de weg en u voornamelijk buiten aan het werkt bent, is het belangrijk om uw huid te beschermen en te zorgen dat de zon niet door uw werkkleding dringt. Meerdere lichte bodywarmers van MASCOT hebben drievoudig gestikte naden waardoor de bodywarmers zeer slijtvast zijn en dus langer meegaan.

    Kies uit lichte vesten met verschillende praktische zakken en andere functionele details waardoor ze bijzonder comfortabel en handig zijn tijdens het werk. De bodywarmers hebben voorzakken, binnenzakken en borstzakken met geïntegreerd telefoonvak. Er is ook een lichte bodywarmer met geïntegreerde lussen in de taille voor de bevestiging van spijkerzakken, mocht u nog meer plaats voor uw gereedschap nodig hebben. De bodywarmers hebben een D-ring voor sleutels of een identiteitskaart. De bodywarmers zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren die u goed kunt combineren met andere werkkleding van MASCOT.

    MASCOT kan bijvoorbeeld ook een bedrijfslogo drukken op verschillende lichte vesten.