Korte mouwen poloshirts

  Korte mouwen poloshirts zijn onmisbaar. Of u nu op kantoor werkt, in een werkplaats, magazijn of op een bouwplaats; ze passen altijd en zijn erg prettig om te dragen. Bij MASCOT vindt u een ruime selectie korte mouwen poloshirts met verschillende kleuren, materialen en pasvormen. Al deze poloshirts zijn van de bekende MASCOT-kwaliteit, waarbij comfort en bewegingsvrijheid voorop staan.

  Veelzijdige polo's

  Iedereen kent de klassieke korte mouwen poloshirts met kraag en knopen uit zijn persoonlijke garderobe. Maar poloshirts zijn ook de perfecte bovenkleding voor op het werk. Een poloshirt zorgt voor een formele uitstraling en professionele verschijning, maar is tegelijkertijd prettig om te dragen. Probeer de korte mouwen poloshirts van MASCOT op warme dagen als alternatief voor een blouse of T-shirt of draag ze gedurende de koudere periodes als onderlaag onder een jack.

  Sneldrogende en vochtafdrijvende eigenschappen

  U vindt poloshirts met korte mouwen in veel van de bestaande collecties van MASCOT, zodat u ze eenvoudig kunt combineren met broeken, driekwartbroeken en shorts. In het assortiment hebben we onder andere een poloshirt van een bijzondere jerseystof, die zowel antibacterieel, vochtafdrijvend als sneldrogend is. Dit zijn belangrijke eigenschappen als u in hoog tempo werkt en graag afkoeling van uw lichaam wilt voorkomen. Bij MASCOT vindt u natuurlijk ook korte mouwen poloshirts van de klassieke piquéstof in veel verschillende kleuren. Heeft u poloshirts met hi-vis materialen nodig, bekijk dan onze selectie bovenkleding in fluorescerende kleuren.

  Professionele bedrijfsuitstraling

  Door de vele mogelijkheden bij MASCOT vindt u gegarandeerd een poloshirt dat u bevalt. Ongeacht of u een voorkeur heeft voor effen, tweekleurig of hi-vis kleuren, hier vindt u een ruime selectie korte mouwen poloshirts. Wilt u als bedrijf een logo op uw poloshirts laten drukken of borduren, dan kunt u bij MASCOT het betreffende model laten aanpassen aan uw specifieke look. Dit is prettig voor uw medewerkers en voor de zichtbaarheid ten opzichte van uw klanten. MASCOT heeft zowel dames- als herenmodellen en verschillende pasvormen, zodat u gegarandeerd een poloshirt kunt vinden dat al uw medewerkers bevalt.