Truien voor kinderen

  MASCOT heeft een assortiment mooie en praktische truien voor kinderen in de leeftijd van 3-14 jaar. Iedereen in het gezin kan nu truien van MASCOT dragen, en jullie zullen allemaal genieten van de hoge kwaliteit. In het assortiment vindt u onder andere een fleecetrui voor kinderen die gebruikt kan worden als extra laag in de overgangsmaanden, maar ook als isolerende laag onder een winterjas.

  Moderne pasvorm en coole kleuren

  De truien voor kinderen van MASCOT zijn ontworpen met een moderne pasvorm die ruimte biedt voor beweging en spelen. De truien zijn verkrijgbaar in mooie kleurencombinaties en er zijn bovendien bijpassende truien voor vader en moeder. Bij de truien voor kinderen van MASCOT vindt u details zoals een rits in de hals met stormflap, en reflecterende effecten voor goede zichtbaarheid wanneer uw kind later op de dag buiten is of deelneemt aan het verkeer.

  Truien voor verschillende behoeften

  Wanneer u kiest uit het assortiment truien voor kinderen van MASCOT, kunt u ze combineren met de overige producten van MASCOT. Gebruik bijvoorbeeld een MASCOT-fleecetrui onder een MASCOT-shelljack om te profiteren van de winddichte en waterafstotende eigenschappen van het jack terwijl de fleecetrui het lichaam warm houdt. Dit laagjesprincipe kan handig zijn in situaties waarbij het weer of de omgeving kunnen veranderen. Om uw kind extra bescherming te geven tegen weer en wind, zijn er ook truien voor kinderen met een kraag die hoger aansluit in de nek.

  Kinderen,Fleecetrui voor kinderen