Truien voor vrouwen

    U kunt bij MASCOT terecht voor een warme trui voor op het werk of een gebreide trui voor in uw vrije tijd. De truien voor vrouwen van MASCOT zijn geschikt voor op het werk en in uw vrije tijd. Draag ze in de overgangsmaanden over een T-shirt of als een tussenlaag op de koudere werkdagen wanneer u behoefte hebt aan extra warmte. De truien voor vrouwen van MASCOT zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren en zijn voorzien van functionele details.

    Functionele truien

    U kunt kiezen uit sweaters, fleecetruien, gebreide truien of hoodies in verschillende uitvoeringen. De truien voor vrouwen van MASCOT zijn er in allerlei kleuren, zowel klassieke als meer modieuze kleuren, en ze zijn verkrijgbaar met of zonder rits. De truien voor vrouwen van MASCOT hebben tevens details zoals voorzakken met rits, elastiek bij de polsen en aan de onderste boord, en een stormflap. Wanneer het voor uw werk een vereiste is dat uw kleding industrieel kan worden gewassen, kunt u een trui van MASCOT kiezen die getest is voor ProWash®. Producten van MASCOT® met ProWash® kunnen op maximaal 75 graden industrieel worden gewassen.

    Match met andere collecties

    De truien voor vrouwen van MASCOT kunnen worden gecombineerd met andere producten uit dezelfde collectie of met een product uit een andere collectie. Alle producten van MASCOT kunnen met elkaar worden samengesteld, zodat u een trui kunt vinden die precies past bij uw werk en uw stijl.