Driekwartbroeken

    Zijn er dagen waarop een lange werkbroek te warm is? Hebt u een baan waarbij kniebescherming noodzakelijk is? In dat geval zijn onze functionele driekwartbroeken iets voor u. Met deze broeken kunt u gemakkelijk kniezakken gebruiken terwijl uw benen lucht krijgen. In het assortiment van MASCOT vindt u driekwartbroeken met ultiem comfort. Zo zijn de producten bijvoorbeeld ontworpen met details die zorgen voor een ergonomische pasvorm. Om te zorgen dat ze lang meegaan zijn de producten uiterst slijtvast met een drievoudig gestikte naad. Er zijn driekwartbroeken in verschillende materialen voor alle branches en behoeften. Als u wat betreft bewegingsvrijheid wat meer van uw werkkleding verlangt, kiest u voor driekwartbroeken van stretchmateriaal.

    Werkkleding moet functioneel en praktisch zijn

    MASCOT weet als geen ander dat werkkleding flink wat te verduren krijgt en bestand moet zijn tegen slijtage en vuil. Alle producten kunnen daarom gewoon in de machine worden gewassen en zijn gemaakt met een kwaliteit die klaar is voor vele uitdagingen. Sommige van onze high-vis driekwartbroeken zijn behandeld met TEFLON®. Dat beschermt het oppervlak van het product zodat vuil zich niet kan hechten.

    Als u veel gereedschap gebruikt, zoekt u driekwartbroeken met extra zakken. In het assortiment vindt u niet alleen producten met vastgenaaide spijkerzakken, maar ook met de mogelijkheid om ze los te maken met een rits of knopen. MASCOT weet dat de stof van broekzakken door gereedschap snel kan slijten. Daarom hebben we vooral de bodem van de zakken verstevigd met materiaal als CORDURA® en KEVLAR®. Dat zorgt voor buitengewone slijtvastheid en steekbestendigheid.
    MASCOT heeft zijn eigen laboratoria en testcentra waar alle producten op de proef worden gesteld voordat ze in de verkoop gaan. Machines, ontwikkelaars en proefpersonen zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw product helemaal top is.