Werkshorts

    Voor de warme werkdagen zijn werkshorts een must. Of u nu op zoek bent naar een korte broek van licht of van stevig materiaal, MASCOT is de juiste keuze voor u. Een korte broek is uiteraard relevant als u op warme zomerdagen buiten werkt. Maar werkshorts kunnen ook een onmisbare investering zijn als u in omgevingen werkt met hoge temperaturen, bijvoorbeeld in de industrie, productie of magazijnen.

    Met dezelfde functionaliteit die u gewend bent van uw lange werkbroek

    Met werkshorts van MASCOT hoeft u de vele functies niet te missen die u kent van uw lange werkbroek. In het assortiment vindt werkshorts met veel zakken en details, zodat u nog steeds plek hebt voor gereedschap, mobiele telefoon, sleutels en wat u verder nog meeneemt. De achterzakken en duimstokzak van onze korte broeken zijn extra verstevigd met bijvoorbeeld CORDURA® en Kevlar® om te zorgen dat ze langer meegaan. Als u nog meer ruimte nodig hebt, zijn er ook werkshorts met spijkerzakken. Er is zelfs een aantal korte broeken met afneembare spijkerzakken die u eraf kunt ritsen om de zakken leeg te maken of de broek te wassen.

    Kies het juiste materiaal

    Wat betreft materiaal zijn de mogelijkheden bij MASCOT legio. Het maakt niet uit of u stretch-panelen, ULTIMATE STRETCH of werkshorts van een vast materiaal wilt, u vindt zeker wat u zoekt. Als u kiest voor een korte broek van elastisch materiaal, krijgt u een unieke bewegingsvrijheid die de hele dag zorgt voor ultiem comfort. Als u liever traditionele werkshorts heeft, vindt u een groot aanbod korte broeken van twill of canvas, elk ontwikkeld met speciale kwaliteiten: Canvas is licht en stevig, het zachte twill is van 100% katoen en zeer comfortabel, en het stevige twill is bijzonder slijtvast. Alle stoffen zijn vorm- en kleurvast, zelfs na veel wassen. Voor het geval u op zoek bent naar een korte broek voor industrieel gebruik, heeft MASCOT ook een aantal werkshorts in de collectie die goedgekeurd zijn conform EN ISO 20471, zodat ze bestand zijn tegen industrieel wassen.