Amerikaanse werkoveralls

  Op zoek naar een functionele en slijtvaste Amerikaanse werkoverall? Bij MASCOT vindt u een groot aanbod Amerikaanse werkoveralls. Amerikaanse werkoveralls van MASCOT zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen en in verschillende kleuren met een heleboel functies en details. Amerikaanse overalls zijn prettig en praktisch om in te werken, en ze zijn geschikt voor allerlei branches.

  Als u bijvoorbeeld veel op uw knieën of hurken moet werken, zijn Amerikaanse werkoveralls van MASCOT een voor de hand liggende keuze. Met een Amerikaanse overall is uw onderrug altijd bedekt zodat u het niet koud krijgt. Een Amerikaanse overall is zodoende een uitstekend alternatief voor een werkbroek als u op zoek bent naar hoog comfort en bescherming van uw rug. De Amerikaanse overalls van MASCOT zijn ontworpen met een ergonomische pasvorm die veel bewegingsvrijheid biedt om altijd comfortabel te kunnen werken.

  Amerikaanse overalls in allerlei soorten

  De Amerikaanse werkoveralls van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. We hebben onder andere wind- en waterdichte Amerikaanse overalls om buiten in te werken als het koud is, fluorescerende Amerikaanse overalls voor als u voor uw werk extra zichtbaar moet zijn, en lichte Amerikaanse overalls die geschikt zijn om binnen in te werken of als het warm is. De Amerikaanse werkoveralls van MASCOT hebben een overvloed aan praktische zakken. U kunt bijvoorbeeld een Amerikaanse overall krijgen met een zak inclusief pennenvak op de voorklep, kniezakken, dijzakken en duimstokzak. Zodoende hebt u uw gereedschap altijd direct bij de hand.

  Maximale bescherming voor ieder vakgebied

  Als u voor uw werk extra bescherming nodig hebt, kunt u ook een Amerikaanse overall kiezen met meervoudige bescherming met antistatische en vlamvertragende eigenschappen en bescherming tegen zuur. Verder zijn er ook Amerikaanse werkoveralls van fluorescerende stof voor wanneer extra zichtbaarheid en veiligheid belangrijk zijn voor uw werk. Als u 's zomers buiten werkt en de temperatuur stijgt, kunt u bovendien een Amerikaanse overall kiezen met UV-bescherming tegen de schadelijke invloed van de zon op uw huid.