Vesten voor vrouwen

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Materialen
Certificeringen
Maten
Technologieën
Gebruiker
Collecties
Producten (2)
18075-318
MASCOT® ACCELERATE
6 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
Vrouw - Pictogram
18375-511
MASCOT® ACCELERATE
6 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
Vrouw - Pictogram

De vesten voor vrouwen van MASCOT houden u warm terwijl u tegelijkertijd veel bewegingsvrijheid en comfort krijgt. Of u nu werkt als vakvrouw, in de industrie of een hele andere branche, MASCOT heeft het juiste vest voor u. Met een vest van MASCOT ervaart u dat kwaliteit en comfort hand in hand gaan.

Tested to Work - voor vrouwen

Alle vesten voor vrouwen van MASCOT zijn Tested to Work, wat garandeert dat u een vest van hoge kwaliteit krijgt, zowel qua pasvorm als materiaal. Bij MASCOT vindt u onder andere vesten voor vrouwen van ULTIMATE STRETCH, die zorgt voor een unieke bewegingsvrijheid en hoog comfort gedurende de hele werkdag. De stretchstof combineert een laag gewicht met een hoge slijtvastheid en is ook nog eens waterafstotend. Een deel van de vesten voor vrouwen van MASCOT kan industrieel worden gewassen.

Vesten voor vrouwen & Werkbroeken - MASCOT® ACCELERATE - Korenblauw & Zwart

Een groot aantal functies, kleuren en mogelijkheden

De vesten voor vrouwen van MASCOT zijn verkrijgbaar met functionele details zoals voorzakken met rits, reflecterende effecten en afneembare pashouder. Kies uit klassieke en moderne kleuren. In het grote aanbod vesten voor vrouwen vindt u zeker een vest dat past bij uw bedrijf en uw behoeften. Bovendien kunt u ze combineren met het overige assortiment van MASCOT, of u nu op zoek bent naar een klassieke of unieke oplossing. U kunt de verschillende collecties van MASCOT altijd met elkaar combineren en tegelijk een gestroomlijnd uiterlijk behouden.