Overhemden

    Het juiste werkoverhemd vindt u in de brede selectie van MASCOT. U vindt uw favoriete product tussen alle modellen, ontwerpen, functies en kleuren. We hebben overhemden met lange en korte mouwen, met strakke of losse pasvorm; u kunt altijd het type kiezen waarin u zich het lekkerst voelt. In principe kunnen de overhemden van MASCOT door iedereen worden gebruikt, maar voor het juiste comfort zijn er ook producten speciaal ontworpen voor vrouwen.

    Er zijn talrijke mogelijkheden

    Zoekt u voor uw werkplek een professionele oplossing om uw identiteit en merk te versterken, dan biedt MASCOT klassieke overhemden in neutrale kleuren zoals zwart, wit en lichtblauw. Draag ze onder een trui, over een T-shirt of op zichzelf, afhankelijk van hoeveel laagjes u wilt dragen tijdens het werk.

    Als u zich wilt onderscheiden op de werkplek, vindt u tevens overhemden in het assortiment met trendy en unieke details. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld producten met een gewatteerde voering die zowel open als dicht kunnen worden gedragen. Deze bovenkleding is perfect op koudere werkdagen of misschien als jas tijdens de warmere maanden van het jaar.

    Om ultiem comfort te garanderen hebben alle overhemden knopen op de mouwen om ze aan te passen en sommige modellen hebben functionele zakken. Bij MASCOT vindt u gemakkelijk een overhemd dat aan uw wensen voldoet, of u nu op kantoor werkt, in de productie of in de bouw.