Thermobodywarmers

    Als u op zoek bent naar een warme bodywarmer, bent u bij MASCOT aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een groot aantal thermobodywarmers. De thermobodywarmers van MASCOT zijn de juiste keuze als u warm wilt blijven, maar tegelijkertijd veel bewegingsvrijheid nodig hebt tijdens het werk. Thermobodywarmers zijn onontbeerlijk als u vaak buiten bent of werkt bij verschillende temperaturen. Thermobodywarmers zijn bijzonder effectief als extra warmtelaag. Als u de thermobodywarmer ook nog eens combineert met een jas van MASCOT, bent u helemaal klaar voor uw werk in de koude herfst- en wintermaanden.

    Bij MASCOT vindt u thermobodywarmers in verschillende soorten, maten en kleuren. MASCOT biedt tevens bodywarmers in verschillende diktes. In de collectie MASCOT® ORIGINALS vindt u klassieke en dikke bodywarmers. De collectie MASCOT® ADVANCED biedt een lichte, ademende en waterafstotende bodywarmer met CLIMASCOT®-voering. Deze heeft een extra groot isolerend vermogen waardoor hij bijzonder geschikt is als tussenlaag.

    Thermobodywarmers zijn populaire werkkleding omdat ze zorgen voor goed comfort en grote bewegingsvrijheid zodat u ongehinderd kunt werken. De thermobodywarmers van MASCOT hebben een slim ontwerp en u vindt er gemakkelijk een die bij uw stijl en behoeften past. Dankzij het slimme ontwerp en de functionaliteit van de thermobodywarmers voelt het vanzelfsprekend om de bodywarmers ook in uw vrije tijd te dragen. Er zijn allerlei bodywarmers met verschillende functies, dus als u bijvoorbeeld voorzakken, borstzakken of een bodywarmer met niergordel nodig hebt, kunt u er van op aan dat u vindt wat u zoekt in het assortiment van MASCOT. De bodywarmers zijn ook verkrijgbaar met ribkraag en een verlengde rug, zodat uw lichaam altijd warm blijft.

    De klassieke thermobodywarmers hebben een warmte-isolerend effect doordat ze gewatteerd zijn met polyestervulling van hoge kwaliteit die bijzonder geschikt is om de warmte vast te houden. Deze bodywarmers hebben een ultrasoon gelaste voering die zorgt voor een groot isolerend vermogen en voor duurzaamheid. Daarnaast zijn alle bodywarmers voorzien van de Oeko-Tex®-markering, wat garandeert dat ze geen stoffen bevatten die schadelijk voor de gezondheid zijn.