Shell jassen

    Als u buiten werkt en u warm en droog moet blijven, zijn Shell jassen een voor de hand liggende keuze. Het kenmerkende van dit soort jassen is dat ze geen dikke voering hebben met isolerende eigenschappen, maar dat ze licht en wind- en waterdicht zijn. Bij MASCOT vindt u een compleet aanbod lichte en dunne Shell jassen, die u zeer goed beschermen tegen het weer en die u het hele jaar door kunt gebruiken. De Shell jassen van MASCOT zijn ideaal als buitenste laag over een isolerende laag werkkleding wanneer u warm en droog wilt blijven in de koude tijd van het jaar. Bij zachtere temperaturen kunt u ze echter ook los als jas dragen.

    Veel verschillende functies

    MASCOT heeft een groot assortiment lichte en flexibele Shell jassen. In het assortiment vindt u onder andere een flexibel shelljack van stretchmateriaal dat in alle richtingen meegeeft voor buitengewone bewegingsvrijheid. Als u werk hebt waarbij u voor de veiligheid extra goed zichtbaar moet zijn, kunt u ook een shelljack krijgen in fluorescerende kleuren die gecertificeerd zijn conform EN ISO 20471. Alle Shell jassen van MASCOT hebben allerlei functionele kenmerken. Er zijn onder andere shell jacks met ventilatie onder de oksels, en/of een verstelbare capuchon en kraag, voor wanneer u uw gezicht extra moet beschermen tegen kou en wind. De shelljacks hebben ook een aantal verschillende zakken met rits, om uw gereedschap, mobiele telefoon en sleutels veilig in weg te stoppen. De Shell jassen van MASCOT zijn ademend, wind- en waterdicht met getapete naden. De meeste jassen zijn goedgekeurd conform de neerslagnorm EN 343 en beschermen optimaal tegen regen.

    Trek meerdere laagjes aan

    Als u buiten in koud weer werkt, is het belangrijk dat u de juiste lagen aantrekt om u warm en droog te houden. De Shell jassen van MASCOT zijn erg geschikt als buitenste laag werkkleding, dankzij het unieke vermogen van de jassen om u warm en droog te houden. Wanneer het echt koud wordt, kunt u bijvoorbeeld een fleecejas, thermojack of trui onder het shelljack dragen.