Gebreide jassen

  Bent u op zoek naar een comfortabele jas die u beschermt tegen weer en wind, die lekker warm is, maar ook weer niet te warm? Bij MASCOT vindt u een veelzijdige selectie gebreide jassen die allemaal gemaakt zijn van de beste materialen voor ultieme bewegingsvrijheid en buitengewoon comfort.

  Houd wind en water tegen - ook met Gebreid

  Een aantal gebreide jassen van MASCOT bestaat uit drie lagen stof: tricot aan de buitenkant en fleece aan de binnenkant met daartussen een membraan dat de jas ademend, winddicht en waterafstotend maakt. Deze moderne gebreide jassen zijn daardoor een uitstekend alternatief voor een klassieke softshell. Daarnaast kunt u met deze gebreide jassen profiteren van de vrijheid van een stretchmateriaal dat de jas nog flexibeler maakt.

  Blijf warm en droog met meerdere laagjes

  Als u zich moet kleden op een koude werkdag, is het belangrijk om in laagjes te denken. Of u nu in de bouw, in de industrie of als zelfstandige professional werkt, u vindt zeker een jas van tricot die bij u past. De structuur van het oppervlak kan erg verschillen, afhankelijk van het type tricot dat u kiest. gebreide jassen zijn geschikt als buitenste laag, omdat ze u beschermen tegen koud weer. Als aanvulling op de lekkere Gebreide jassen raadt MASCOT fleecetruien, sweaters, bodywarmers, T-shirts en ademend ondergoed aan, zodat u de hele dag warm en droog kunt blijven.

  Functioneel in iedere werksituatie

  Alle gebreide jacks in het assortiment van MASCOT hebben functionele zakken waarin u alles dat u zoal nodig hebt gemakkelijk en veilig kunt weg stoppen. De jassen hebben allemaal een hoge kraag om uw hals tegen de wind te beschermen. Het maakt niet uit of u liever een jas met lange of korte rits hebt, bij MASCOT vindt u een reeks gebreide jassen die aan uw wensen voldoen.