Hi-vis vesten

    Wanneer u werkt langs gebieden met veel verkeer of in de buurt van machines, is het van groot belang dat u voor uw omgeving goed te zien bent. Bij MASCOT hebben we een groot aanbod hi-vis vesten van fluorescerende materialen. Met de hi-vis vesten van MASCOT kunt u er zeker van zijn dat u opvalt bij daglicht en in het donker. De hesjes zijn voor maximale zichtbaarheid en veiligheid allemaal gecertificeerd conform EN ISO 20471. MASCOT biedt hi-vis vesten en veiligheidsvesten met veel verschillende functies en details, zodat u gemakkelijk een product vindt dat past bij uw werkzaamheden.

    Naast de hi-vis vesten heeft MASCOT ook high-vis thermobodywarmers, winterbodywarmers en gereedschapsvesten. U vindt in ons assortiment daarom gegarandeerd een hesje, bodywarmer of vest dat volledig geschikt is voor uw werk. De veiligheidshesjes en veiligheidsvesten van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende fluorescerende kleuren en maten. De veiligheidshesjes zijn er in drie fluorescerende kleuren: geel, oranje en rood. De hesjes vallen ruim omdat ze bedoeld zijn om over andere werkkleding van MASCOT te dragen. hi-vis vesten en high-vis bodywarmers en vesten van MASCOT hebben praktische details, zoals handige binnenzakken of zakken voor uw gereedschap.

    Hi-vis vesten van MASCOT hebben goed zichtbare reflectoren met zowel verticale als horizontale reflectoren. Voor meer comfort zijn meerdere van de veiligheidshesjes en -vesten van MASCOT ademend, winddicht en waterafstotend, zodat u ze bij wisselvallig weer kunt dragen.

    Met gebruik van het eenvoudige lettersysteem van MASCOT kunt u snel zien hoe u de hesjes, bodywarmers en vesten kunt combineren met andere kledingstukken om een hogere gecertificeerde veiligheidsklasse te bereiken voor uw algehele veiligheidskleding. Dat is erg belangrijk wanneer voor uw werk maximale veiligheid en zichtbaarheid vereist zijn.