Thermo-ondergoed

    Thermo-ondergoed van MASCOT is bedoeld voor iedereen die meer bescherming tegen de kou nodig heeft. Als u buiten werkt in de koude tijd van het jaar, is het belangrijk om thermo-ondergoed te hebben die u de hele dag warm kan houden. De kleding moet isolerend zijn zodat u warm kunt blijven, maar ook vochtafdrijvend zodat u niet nat en koud wordt.

    De thermokleding voert zweet weg van het lichaam en het vocht wordt verdeeld over de buitenkant van de stof. Dankzij dit grotere oppervlak kan het gemakkelijker verdampen zodat u het niet koud krijgt. De kleding dient als beschermende laag waarmee de lichaamstemperatuur gereguleerd wordt, ongeacht de weersomstandigheden of de omgeving waarin u werkt.

    thermo-ondergoed van MASCOT heeft geen naden die kunnen irriteren en is gemaakt van zachte, zeer lichte materialen waardoor het comfort optimaal is voor urenlang lichamelijk werk. De kleding is verkrijgbaar in neutrale kleuren met mooie details die gezien mogen worden als u uw overhemd uittrekt wanneer het in de loop van de dag warmer wordt. thermo-ondergoed van MASCOT heeft een strakke pasvorm die op het lichaam aansluit. De kleding heeft stretch in verschillende richtingen waardoor de bewegingsvrijheid groot is. Gebruik de zoekfunctie om de thermo-ondergoed te vinden die past bij uw smaak en werksituatie.