Sponsoring

MASCOT is als sponsor actief op verschillende gebieden. Voor alle sponsoring geldt dat het gaat om gebieden waarbij de klanten en samenwerkingspartners van MASCOT betrokken zijn of waar ze in het bijzonder in geïnteresseerd zijn.

Bij de keuze voor de sponsorschappen die MASCOT aangaat, wordt onder andere gekeken of ze het MASCOT-merk zichtbaar maken en of we er sport mee steunen waar onze klanten en samenwerkingspartners van genieten. Sommige sponsorschappen zijn ook gekozen omdat ze de kleding onder zeer unieke omstandigheden uitdagen, testen en aan van alles en nog wat blootstellen.

GMB Motorsport Raceauto

MASCOT is hoofdsponsor van GMB Motorsport, dat met passie en toewijding een duidelijke doelstelling heeft, namelijk een verschil te maken in de Deense motorsport. De medewerkers van het team zijn gekleed in werkkleding van ULTIMATE STRETCH, voor optimale werkomstandigheden wanneer er moet worden gepresteerd.

GMB Motorsport

High Class Racing is een Deens raceteam dat in het begin van de jaren 90 werd opgezet. Dit jaar maakt onder andere de Deense autocoureur Anders Fjordbach deel uit van het team. MASCOT zet zijn sponsorschap in 2022 en twee jaar daarna voort. Het team komt uit in de IMSA (The International Motor Sports Association) LMP2-klasse.

High Class Racing

Team Rosberg Raceauto

Met kwaliteit, comfort en veiligheid in het vizier heeft MASCOT Team Rosberg uitgerust om topprestaties te leveren op het racecircuit. Als de officiële werkkledingleverancier van Team Rosberg tijdens de DTM levert MASCOT werkkleding aan het team op de baan en in de werkplaats.

Team Rosberg

Zenvo Auto - Wit

MASCOT werkt samen met de Deense hypercar-producent Zenvo Automotive. Zenvo Automotive wil graag nauw samenwerken met marktleiders uit andere bedrijfstakken. Zodoende zijn de technici van de exclusieve autoproducent gekleed in werkkleding en veiligheidsschoenen van MASCOT.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Raceauto

MASCOT levert de werkkleding voor de medewerkers van het Autodromo Nazionale Monza, en daarmee krijgt deze legendarische motorsportarena echt een Deens tintje. De medewerkers leggen namelijk het eerste contact met de klanten en bezoekers van het Monza Circuit.

Autodromo Nazionale Monza

Raceauto Dakar 2022

De werkkleding en werkschoenen van MASCOT worden onder extreme omstandigheden getest door onze samenwerkingspartners. Al meer dan 10 jaar is MASCOT de sponsor van het Nederlandse Team Coronel dat de Dakar-rally rijdt. Deze woestijnrally wordt verreden op zwaar terrein, waarbij een vechtersmentaliteit en uithoudingsvermogen een vereiste zijn.

Dakar Rally

Dutch Grand Prix-race car_2021

MASCOT is de trotse Official Event Supplier van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT voorziet het officiële organisatieteam en Event Hosts van verschillende producten, waaronder kleding uit de MASCOT® ACCELERATE-collectie, waarmee ze een uniforme en professionele uitstraling krijgen die past bij dit unieke evenement.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

MASCOT zet zich in voor voetbal - MASCOT® WORKWEAR <br />
Randers FC 47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887BannerVoetbal

MASCOT zet zich in voor voetbal in heel Europa. Dat doen we als hoofd- en subsponsor, waarbij MASCOT onder de aandacht wordt gebracht in het stadion, op tenues en ledboarding, maar ook door professionele samenwerking met de clubs en hun partnernetwerk.

Voetbal

Sky-Work Man

Met werkkleding van MASCOT krijgen de Sky-Work-teamleden unieke bewegingsvrijheid, goed comfort en zakken voor gereedschap als ze hoog in de lucht aan het werk zijn. Abseilend met werkkleding van MASCOT repareert, onderhoudt en reinigt Sky-Work hoge gebouwen.

Sky-Work

Sfeerfoto - Patagonia

MASCOT zet zijn werkkleding al jaren overal ter wereld aan het werk onder extreme omstandigheden om de kleding volledig te kunnen testen, ook in extreme situaties.

Patagonia

MASCOT sponsort werkkleding en veiligheidsschoenen voor een groot aantal verschillende projecten, organisaties, branches en bedrijven. Lokale betrokkenheid speelt al sinds de oprichting van MASCOT in 1982 een bepalende rol – ook met het oog op het opbouwen van een merk met een brede focus. Daarom vindt u gesponsorde werkkleding van MASCOT bij grote races, maar ook overal in Europa bij plaatselijke verenigingen.