Fleecetruien

    U kunt niet zonder een goede fleecetrui wanneer u bijvoorbeeld veel buiten werkt en een laag nodig hebt die u warm kan houden. Bijvoorbeeld als buitenste laag op wat frissere dagen of als isolerende laag onder een winterjas op dagen dat het vriest. Bij MASCOT kunt u kiezen uit allerlei mooie fleecetruien.

    De fleecetruien van MASCOT hebben een moderne pasvorm. Daarmee ziet u er niet alleen vlotter uit, het zorgt er ook voor dat de warmte dicht op het lichaam blijft. Er zit elastiek rond de pols, zodat de mouwen goed aansluiten en wind en koud buiten houden. De fleecetruien van MASCOT zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die niet snel gaan pluizen. Kies bijvoorbeeld een uitvoering met antipilling.

    Als u op zoek bent naar een goed doordacht ontwerp, moet u zeker de innovatieve fleecetruien van MASCOT® ADVANCED eens bekijken. In deze collectie is de fleecetrui opnieuw uitgevonden. Ze hebben een mooi, glad oppervlak waardoor vuil en stof niet zo snel blijven zitten. De stretchstof en de voorgevormde mouwen zorgen voor een geweldige bewegingsvrijheid waarmee u uw werk kunt doen zonder dat er ook maar iets strak zit. Bovendien hebben deze fleecetruien een hoge kraag zodat uw hals warm blijft zonder extra bescherming.