Amerikaanse winteroveralls

  Amerikaanse winteroveralls van MASCOT zijn onmisbaar voor werk in de buitenlucht tijdens de koude wintermaanden.
  MASCOT heeft een selectie slijtvaste Amerikaanse winteroveralls die uw rug en onderrug optimaal bedekken. Zo vermijdt u tocht en kou als u iedere dag uren in de buitenlucht werkt.

  Zorg dat u warm en droog blijft

  Vaak moet het werk buiten gewoon gedaan worden, wat voor weer het ook is. En op werkdagen dat het erg nat en koud is, kunnen Amerikaanse winteroveralls echt onmisbaar zijn. In ons assortiment vindt u daarom Amerikaanse overalls die waterafstotend zijn. MASCOT gebruikt Bearnylon®, een waterafstotend en zeer slijtvast materiaal. Er zijn ook waterdichte Amerikaanse overalls van MASCOTEX®. Daarmee kunt u er zeker van zijn dat er geen regen uw kleding binnendringt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over of u wel droog blijft als u buiten moet werken in koud en nat weer. Alle Amerikaanse winteroveralls van MASCOT hebben bovendien een isolerende quiltvoering om u warm te houden.

  Functioneel in alle situaties

  De Amerikaanse winteroveralls van MASCOT hebben allerlei functies die de werkdag comfortabel maken. MASCOT heeft Amerikaanse overalls met een zak met drukknopen op de klep, voorzakken, achterzakken, een hamerlus en een duimstokzak. Er is dus ruimte voor al het nodige gereedschap. U vindt ook Amerikaanse winteroveralls met een rits met stormflap aan de buitenkant van de onderbenen. Zodoende kunt u de overall gemakkelijk over laarzen dragen. Daarnaast kunt u kiezen voor een Amerikaanse overall met verstelbare bretels of taille, die u individueel kunt aanpassen.

  Bovendien heeft MASCOT Amerikaanse winteroveralls van fluorescerend materiaal met reflectoren, goedgekeurd conform de veiligheidsnorm EN ISO 20471. In die Amerikaanse overall bent u goed te zien en blijft u veilig wanneer u bijvoorbeeld in de buurt van verkeer of machines werkt.