ULTIMATE STRETCH Werkkleding

  ULTIMATE STRETCH

  ULTIMATE STRETCH is een stretchstof die elastisch is in alle richtingen. De stof is zo flexibel dat u hem haast niet op uw huid voelt, en dat draagt bij aan ultieme functionaliteit, vrijheid en flexibiliteit, de hele werkdag lang. Met kleding van ULTIMATE STRETCH voelt u niet de last van zware en dikke materialen, maar krijgt u in plaats daarvan lichte werkkleding met een hoge slijtvastheid en een goede bewegingsvrijheid. Het is werkkleding die u niet meer wilt uittrekken.

  • Producten van 100% elastisch materiaal.
  • Een bijzonder geavanceerde elastische stretchvezel. Het materiaal krijgt zijn oorspronkelijke vorm terug als het niet onder spanning staat.
  • Een mogelijkheid voor ultiem comfort en veel bewegingsvrijheid tijdens het werk.

  Eens stretch, altijd stretch

  ULTIMATE STRETCH geeft een heel ander gevoel dan een werkbroek van niet-rekbaar materiaal. Een werkbroek van stof met stretch in alle richtingen volgt het lichaam gemakkelijk bij alle mogelijke – en onmogelijke – bewegingen. Of u nu op uw knieën werkt, bezig bent in een ongewone positie of op een ladder staat, er is niets dat knelt of niet lekker zit. Dankzij de zachte binnenkant van de broek merkt u bovendien nauwelijks dat u hem aan hebt. Als u eenmaal het comfort van ULTIMATE STRETCH-werkkleding hebt gevoeld, is er geen weg meer terug.


  Uw bewegingsvrijheid wordt niet beperkt met een werkbroek van stof met stretch in alle richtingen. De zakken zijn in het ontwerp geïntegreerd, wat betekent dat u zelfs met volle zakken kunt rekenen op een goede pasvorm en veel bewegingsvrijheid.

  Werkbroeken die lang meegaan

  Is ULTIMATE STRETCH slijtvast genoeg voor ambachtswerk? De stretchstofkwaliteit 311 van MASCOT is een van de meest slijtvaste kwaliteiten in het assortiment. Als u ULTIMATE STRETCH-producten koopt, hoeft u dus geen concessies te doen op het gebied van slijtvastheid. Het materiaal is in laboratoria getest om een hoge kleurechtheid, scheursterkte en slijtvastheid te garanderen. Daarnaast is het eindproduct getest door een aantal van uw collega’s uit het vak om bijvoorbeeld functies, details en pasvorm te optimaliseren.

  Werkkleding - Man - ULTIMATE STRETCH

  Ideaal voor buitenwerk

  De meeste producten van ULTIMATE STRETCH zijn ideaal voor gebruik in de buitenlucht, omdat ze een waterafstotende afwerking hebben. Bij regenachtig weer hoeft u dus geen regenkleding aan te trekken, want u vindt zowel werkbroeken als werkjassen die waterafstotend zijn. De producten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat u precies uw favoriete kleur kunt kiezen.