Hi-vis overalls

    Een overall is een uitstekende keuze als u de voorkeur geeft aan goede bewegingsvrijheid. Bij MASCOT vindt u een selectie hi-vis overalls in verschillende fluorescerende kleuren, die uw zichtbaarheid op de werkplek zo goed mogelijk garanderen.

    Volledige veiligheid van top tot teen

    Wanneer u een fluorescerende overall kiest, krijgt u de ultieme bescherming in één totaaloplossing. Met een overall voorkomt u dat uw bovenkleding en broek rond uw middel uit elkaar schuiven. Dat is vooral optimaal, wanneer u veel voorovergebogen werkt. Hi-vis overalls zijn ideaal voor mensen, die in de buurt werken van verkeer of op bouwplaatsen, waar zichtbaarheid essentieel is. U kunt hi-vis overalls ook heel goed als overkleding dragen als u snel en eenvoudig veiligheidskleding wilt aantrekken die voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en zichtbaarheid.

    Wees zichtbaar onder alle weersomstandigheden

    Ongeacht of u 's zomers of 's winters zichtbaar wilt zijn, bij MASCOT vindt u hi-vis overalls die passen bij uw wensen. Een overall van twill voldoet het hele jaar door, omdat de mix van polyester en katoen ervoor zorgt dat de overall prettig draagt en slijtvast is. Heeft u behoefte aan meer bescherming tegen weer en wind, dan heeft MASCOT ook een selectie water- en winddichte hi-vis overalls met bontvoering, die u gedurende de koude maanden warm kan houden. Deze hi-vis overalls zijn gemaakt van MASCOTEX®. Dat is een stof met ademende coating aan de achterkant die ervoor zorgt dat het materiaal waterdicht is. Zoekt u een hi-vis overall die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van zichtbaarheid, dan vindt u in het assortiment van MASCOT verschillende overalls die zijn goedgekeurd conform EN ISO 20471 kl. 3.