Amerikaanse hi-vis overalls

  MASCOT heeft een grote selectie slijtvaste en praktische Amerikaanse hi-vis overalls voor werkzaamheden waarvoor hoge eisen gelden wat betreft zichtbaarheid en veiligheid. Amerikaanse hi-vis overalls zijn met name praktisch wanneer u uw rug extra wilt beschermen en u zeker wilt zijn van een goede veiligheid.

  Een groot aantal kleuren en functies

  De Amerikaanse hi-vis overalls van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. MASCOT heeft Amerikaanse overalls in drie verschillende fluorescerende kleuren: geel, oranje en rood. U kunt de Amerikaanse overall ook krijgen met contrasterende kleuren die op de plekken zitten waar de kleding het snelst vies wordt. In het assortiment van MASCOT vindt u Amerikaanse hi-vis overalls met allerlei kenmerken. Zo zijn er onder andere Amerikaanse overalls met kniezakken voor kniebeschermers om uw knieën optimaal te kunnen beschermen bij zwaar lichamelijk werk. Verder vindt u allerlei praktische zakken, zoals een zak in de klep, voorzakken en dijzakken, zodat u uw favoriete gereedschap altijd binnen handbereik hebt.

  Maximale bescherming op het werk

  Alle Amerikaanse hi-vis overalls van MASCOT zijn gecertificeerd conform EN ISO 20471. Zo bent u zeker van maximale bescherming wanneer u aan het werk bent in risicovolle gebieden in de buurt van machines of verkeer. Met Amerikaanse hi-vis overalls van MASCOT bent u altijd goed te zien, ongeacht het tijdstip of het jaargetijde. Dankzij het fluorescerende materiaal valt u goed op bij daglicht, terwijl het reflecterende materiaal u zichtbaar houdt in het donker. Er zijn tevens Amerikaanse hi-vis overalls met meervoudige bescherming, voor wanneer u een Amerikaanse overall nodig hebt met bescherming tegen zuur en antistatische en vlamvertragende eigenschappen.

  De fluorescerende producten van MASCOT zijn onderverdeeld in drie veiligheidsklassen: 1, 2 en 3. Klasse 3 is de hoogste certificering voor werkkleding. Met het eenvoudige lettersysteem van MASCOT ziet u snel hoe u een klasse 3-certificering kunt bereiken door één kledingstuk te kiezen of door meerdere kledingstukken te combineren.