Werkkleding voor vrouwen

  Werkkleding is niet alleen voor mannen. MASCOT heeft een ruime keuze aan werkkleding voor vrouwen met een focus op pasvorm, kwaliteit en comfort – omdat we weten dat alleen kleding die goed past echt comfortabel is.

  Perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid

  Voor u als vrouw in de ambachtelijke sector, de industrie of de bouw kan het moeilijk zijn om werkkleding te vinden die goed zit. Voor de functionaliteit van werkkleding is de pasvorm heel belangrijk – een te wijde jas beperkt de bewegingsvrijheid en maakt de werkkleding minder comfortabel. MASCOT heeft werkkleding voor vrouwen die speciaal is ontworpen voor het vrouwelijke figuur, wat bijdraagt aan een hoge mate van comfort en grote bewegingsvrijheid, de hele dag door.

  ShortsBroekRokACCELERATE

  Werkkleding van hoge kwaliteit – ook voor vrouwen

  Kwaliteit is het belangrijkste bij MASCOT. Daarom is al onze werkkleding, dus ook werkkleding voor vrouwen gemaakt van goede, stevige stofkwaliteiten waarin onder andere COOLMAX®, TENCEL® en CORDURA® zijn gebruikt. Met de werkkleding voor vrouwen van MASCOT weet u zeker dat uw werkkleding duurzaam en slijtvast is. Al onze producten zijn Tested to Work. Dat betekent dat ze uitgebreid zijn getest met laboratoriumtests, gebruikerstests en kwaliteitscontroles. U zult meteen merken dat onze werkkleding voor vrouwen daarop geen uitzondering vormt.

  Ontdek het MASCOT-assortiment aan werkkleding voor vrouwen, waarin u onder andere werkbroeken, winterjassen, softshelljacks, fleece en nog veel meer vindt.

  Vrouw - Pictogram

  Twee verschillende pasvormen voor vrouwen

  Bij MASCOT hebben we broeken, korte broeken en rokken voor vrouwen in twee verschillende pasvormen: DIAMOND en PEARL. Welke pasvorm u moet kiezen, hangt af van uw lichaamsvorm en het verschil tussen uw taille- en heupmaat. Als vuistregel geldt dat de PEARL-pasvorm geschikt is als er weinig verschil zit tussen uw taille- en heupmaat. De DIAMOND-pasvorm is voor vrouwen die een verschil van meer dan 20 centimeter tussen hun taille- en heupmaat hebben.