Hi-vis truien

    Als u werk hebt waarbij goede zichtbaarheid belangrijk is voor uw veiligheid, heeft MASCOT hi-vis truien in fluorescerende kleuren die gecertificeerd zijn conform EN ISO 20471. De hi-vis truien van MASCOT worden vaak gebruikt door vakmensen die in de buurt van verkeer werken of op bouwplaatsen waar zichtbaarheid voor de omgeving belangrijk is. Met de hi-vis truien van MASCOT bent u overdag goed te zien dankzij de fluorescerende kleuren, terwijl de reflectoreffecten zorgen dat u 's nachts goed opvalt.

    De hi-vis truien van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn hoodies, polo's en sweatshirts, waarvan verschillende verkrijgbaar zijn met en zonder rits. Wanneer u afwisselend bij lage en hoge temperaturen werkt, is het handig om een trui met volledige rits te kiezen, zodat u de trui snel aan en uit kunt trekken. De high-vis truien hebben verschillende kenmerken waar u op uw werk niet zonder kunt. U vindt onder andere hi-vis truien met praktische zakken met rits zodat u uw gereedschap of mobiele telefoon veilig kunt opbergen. Verschillende zakken hebben stevige ritshangers zodat u gemakkelijk bij uw spullen kunt, ook met handschoenen aan. De truien zijn verkrijgbaar in drie high-vis kleuren: rood, oranje en geel, maar ook in tweekleurige combinaties.

    De high-vis truien zijn verkrijgbaar met een klassieke, ruime pasvorm en met een moderne, meer aansluitende pasvorm. Dankzij de verschillende pasvormen van de hi-vis truien van MASCOT kunt u altijd de perfecte trui vinden. Voor extra comfort zijn er ook hi-vis truien met ventilatieopeningen onder de oksels om uw lichaamstemperatuur bij hard lichamelijk werk beter te kunnen reguleren. Een groot aantal truien is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Het zachte katoen ligt op de huid zodat de truien lekker zitten. Het slijtvaste polyester zit aan de buitenkant waardoor de truien langer meegaan. De truien zijn verkrijgbaar met schuine of horizontale en verticale reflectoren, waarmee u vanuit elke hoek goed zichtbaar bent, ook op grote afstand. Daarnaast hebben veel van de hi-vis truien van MASCOT elastische reflectoren voor nog meer bewegingsvrijheid.