3/4 werkbroeken

  Bij MASCOT verkopen we een ruime selectie werkkleding en veiligheidskleding voor alle branches. Werkt u in een milieu met hoge temperaturen, dan zijn driekwart werkbroeken ideaal voor u. Driekwartbroeken zijn ook erg geschikt wanneer u 's zomers buiten werkt, maar nog wel steeds uw knieën beschermd wilt houden.

  Driekwartbroeken voor alle branches

  Of u nu werkt in de industrie, logistiek of de bouw; bij MASCOT kunt u driekwart werkbroeken vinden die bij uw voorkeuren passen. In ons assortiment vindt u onder andere driekwartbroeken van de populaire ULTIMATE STRETCH, die waterafstotend, slijtvast en heel erg licht is. Heeft u liever driekwart werkbroeken van ULTIMATE STRETCH, dan heeft MASCOT ook een selectie driekwartbroeken van canvas en twill met verschillende eigenschappen. Voor alle MASCOT driekwartbroeken geldt, dat ze zijn gemaakt van de beste materialen voor ultiem comfort en uitstekende duurzaamheid.

  Kniezakken zoals u ze kent

  Een goede bescherming van de knieën is belangrijk wanneer u voor uw werk vaak op uw knieën bezig bent. Bij MASCOT vindt u driekwart werkbroeken met en zonder kniezakken. Bij meerdere modellen zijn de kniezakken vervaardigd van het extreem slijtvaste materiaal CORDURA® dat de zakken buitengewoon slijtvast maakt. Een aantal kniezakken kan versteld worden, zodat de kniebeschermers altijd op de meest optimale plek ten opzichte van uw knieën geplaatst kunnen worden. Voor het meenemen van uw gereedschap heeft MASCOT ook driekwart werkbroeken met spijkerzakken.

  Voldoe aan de veiligheidseisen

  Zelfs als u kiest voor driekwart werkbroeken in plaats van lange werkbroeken, hoeft dat niet ten koste te gaan van uw veiligheid. Bij MASCOT vindt u een selectie driekwart werkbroeken van hi-vis-stof, die er met zijn fluorescerende kleuren en reflectoren voor zorgt dat u zowel bij daglicht als in het donker gezien wordt. Wanneer u de fluorescerende driekwart werkbroeken combineert met bepaalde bovenkleding van hi-vis-stof, dan kunt u met de totale set voldoen aan alle klassen van de EN ISO 20471-norm. Driekwartbroeken kunnen dus prima onderdeel van uw werkkleding zijn. Ook wanneer u klasse-3 bescherming moet dragen.