Inkoper

Als inkoper weet u hoe belangrijk het is dat werknemers tevreden zijn over hun werkkleding en veiligheidsschoenen. Wat echter minstens net zo belangrijk is, is dat u kunt vertrouwen op het beste van het beste wanneer het gaat om een gevarieerde collectie, ruime beschikbaarheid en een snelle en correcte levering. MASCOT biedt u een vertrouwde en flexibele samenwerking die past bij uw bedrijf.

MASCOT - de professionele keuze

De kracht van een breed assortiment - MASCOT

De kracht van een breed assortiment

Door ons uitgebreide assortiment kan MASCOT u van top tot teen aankleden. Wij kunnen iedereen binnen uw bedrijf voorzien van werkkleding en veiligheidsschoenen, waarbij er voor iedere werksituatie een passende oplossing is. De producten zijn standaard verkrijgbaar in een grote maatboog.

WerkkledingVeiligheidskledingVeiligheidsschoenenAccessoires

Dichtstbijzijnde dealer - MASCOT

Dichtstbijzijnde dealer

Ons dealernetwerk is verspreid over heel Europa en wanneer u kleding wilt passen, kunt u dit doen bij een MASCOT dealer bij u in de buurt. Alle MASCOT-dealers hebben de mogelijkheid om u het gehele assortiment aan te bieden.

BeurzenShowrooms

Één leverancier - MASCOT

Één leverancier

Als u kiest voor MASCOT, dan kiest u voor één aanspreekpunt. Bij ons kunt u terecht voor zowel werkkleding als veiligheidsschoenen. Dit bevordert het gemak. Bovendien bespaart u tijd en kosten door minder logistieke handelingen, minder facturen en minder leveranciers.

WerkkledingVeiligheidskledingVeiligheidsschoenenAccessoires

De allerbeste kwaliteit - MASCOT

De allerbeste kwaliteit

U moet er blind op kunnen vertrouwen dat uw werkkleding en veiligheidsschoenen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Daarom worden onze producten uitgebreid getest en gecontroleerd. Als één van de weinigen in de branche hebben wij alles in eigen beheer, van de inkoop en controle van de materialen tot het verven van de stoffen en de productie in onze eigen fabriek.

LaboratoriumtestsKwaliteitscontroleProductie

Maatschappelijke verantwoordelijkheid - MASCOT

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat bij MASCOT hoog in het vaandel. Het is een zeer positieve ontwikkeling dat steeds meer bedrijven hier in toenemende mate waarde aan hechten. MASCOTs productie in Vietnam is SA 8000 gecertificeerd - wereldwijd de toonaangevende standaard voor maatschappelijk en verantwoord ondernemen.

SA8000

Leveringsbetrouwbaarheid - MASCOT

Leveringsbetrouwbaarheid

MASCOT heeft als één van de weinigen in de branche eigen productie-ateliers in Vietnam. Dit betekent dat wij de planning en productie in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Wij hebben meer dan 3 miljoen producten op voorraad waardoor wij u snel uw bestelling kunnen leveren.

Productie

Tested to work - MASCOT

Tested to work

Onze producten worden door en door getest. Hierdoor bent u - dag in dag uit - verzekerd van een hoge kwaliteit en veel draagplezier. Elk jaar voeren wij duizenden tests uit in onze eigen laboratoria. Wij zijn ervan overtuigd dat onze inspanningen om werkkleding te testen van toegevoegde waarde zijn. Als erkenning hiervoor hebben wij een Europese prijs - de Customer Value Enhancement Award - in ontvangst mogen nemen.

MASCOT Test CenterLaboratoriumtests