Mascot International

  Mascot International A/S is gevestigd ten westen van Silkeborg, Denemarken. Hier is de administratie, de klantenservice en het eindproductenmagazijn gevestigd. In de rest van de wereld hebben wij een goed ontwikkelde verkooporganisatie.

  Eindproductenmagazijn

  MASCOT heeft één van Europa's grootste magazijnen voor werkkleding. Meer dan 5 miljoen producten - verdeeld over 33 000+ artikelnummers - liggen klaar voor verzending. Onze leveringsbetrouwbaarheid is zeer hoog en bestellingen in Denemarken en het noorden van Duitsland worden zelfs de volgende dag bezorgd. In de rest van de wereld bezorgen wij doorgaans binnen enkele werkdagen. MASCOT's hoofdmagazijn is uiterst efficiënt; hier wordt de goederenontvangst, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending afgehandeld.

  Verkooporganisatie in Europa

  De producten van MASCOT worden via dealers over de hele wereld verkocht. De grote verkooporganisatie biedt dagelijkse ondersteuning aan MASCOT's uitgebreide netwerk van dealers en eindgebruikers. MASCOT heeft lokale verkoopteams in vele Europese landen en de medewerkers van de internationale klantenservice in Denemarken en Vietnam bieden wereldwijd back up. De lokale verkoopteams en de effectieve ondersteuning vanuit de klantenservice garanderen de beste mogelijkheden voor een betrouwbare en effectieve samenwerking met dealers en bedrijven wereldwijd. Neem contact met MASCOT op als u meer wilt weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bekijk waar MASCOT showrooms heeft.

  Mascot International