S3 Schoenen

  In deze veiligheidsklasse vindt u schoenen en laarzen van verschillende materialen, breedtematen en kleuren en vindt u een aantal damesmodellen. Ongeacht of u de voorkeur geeft aan een traditionele sluiting met veters of een innovatieve sluiting met het Boa®-systeem, u vindt beide soorten in veiligheidsklasse S3.

  Veiligheidsklasse S3

  Ultieme bescherming van uw voeten

  Een groot deel van de veiligheidsschoenen van MASCOT valt onder veiligheidsklasse S3. Met veiligheidsschoenen uit deze veiligheidsklasse krijgt u de ultieme bescherming, terwijl de schoenen tegelijkertijd een goed comfort bieden. Alle veiligheidsschoenen en -laarzen in veiligheidsklasse S3 zijn goedgekeurd conform de norm EN ISO 20345:2011. De schoenen zijn naast andere veiligheidscomponenten ook voorzien van een anti-perforatiezool ter bescherming tegen spijkers en scherpe voorwerpen op de ondergrond en een versterkte teen voor optimale bescherming van uw tenen tegen vallende voorwerpen en stoten. In veiligheidsklasse S3 krijgt u, net als in klasse S1P, een olie- en benzineresistente zool en zijn alle schoenen effectief antislip, antistatisch en ademend. Met andere woorden: volledige veiligheid.

  Aluminium veiligheidsneus - Pictogram

  Waterafstotend voor de meeste extreme omgevingen

  Het onderscheid tussen de veiligheidsklassen S1P en S3 is dat schoenen en laarzen in de S3-klasse waterafstotend zijn. Deze schoenen en laarzen zijn daarom erg geschikt voor mensen die buiten werken of voor mensen die bijzonder robuust schoeisel zoeken dat ook bestand is tegen regen en sneeuw. In deze veiligheidsklasse vindt u onder andere bijzonder robuuste en slijtvaste schoenen om in de industrie te gebruiken. Schoenen in veiligheidsklasse S3 zijn ook geschikt voor mensen die als aannemer werken of zware bouwwerkzaamheden verrichten, zoals metselaars of rioolwerkers. Wilt u lichtere schoenen van textiel of luchtige sandalen, kijk dan naar schoeisel in veiligheidsklasse S1P.