Mutsen

    Een goede muts is een onmisbaar accessoire gedurende de koude maanden. Bij MASCOT vindt u mutsen met verschillende kleuren, pasvormen en looks, zodat u gegarandeerd een exemplaar kunt vinden dat past bij uw werkkleding en uw persoonlijke stijl.

    Blijf warm met functionele mutsen

    Een zachte, warme, gebreide muts houdt uw oren, voorhoofd en hoofd warm wanneer u buiten in de kou aan het werk bent. Bij MASCOT vindt u verschillende mutsen die passen bij uw wensen. Heeft u een warme muts nodig, dan hebben wij een elastische, gebreide muts die zich aanpast aan de vorm van uw hoofd. De elastische materialen zorgen ervoor dat de muts de gehele werkdag lekker zit. Heeft u behoefte aan extra bescherming tijdens bijzonder koude periodes, dan heeft MASCOT in zijn assortiment ook een muts met winddicht membraan. Dat is een fijne eigenschap, omdat mutsen vaak gebruikt worden als het koud is en hard waait. Werkt u in hoog tempo of in omgevingen met wisselende temperaturen, dan is het een voordeel als uw muts vochtafdrijvend is. Bij MASCOT vindt u daarom ook een muts van een dunnere katoenmix met Thermax®, die u warm houdt en tegelijkertijd zorgt dat vocht wordt afgedreven.

    Match accessoires met uw werkkleding

    Ongeacht of u de voorkeur geeft aan neutrale of meer opvallende kleuren vindt u bij MASCOT een selectie mutsen die bij u passen. Voor de zonnige maanden, waarin het te warm is om een muts te dragen, vindt u bij MASCOT ook een selectie comfortabele caps en petten die uw hoofd beschermen tegen de zon. Welk type hoofddeksel u ook kiest, u kunt dat gegarandeerd combineren met uw overige MASCOT-producten.