T-shirts met print

    Bij MASCOT vindt u een selectie T-shirts met print waarmee u uw stijl op het werk iets extra's kunt geven. T-shirts voor op het werk hoeven niet altijd neutraal te zijn. Om die reden vindt u bij MASCOT een selectie T-shirts met modieuze prints, zodat u uw eigen stempel op uw werkkleding kunt drukken. De T-shirts zijn ook uitstekend geschikt om in uw vrije tijd te dragen.

    De mooie T-shirts zijn handig op een warme zomerdag of in de overgangsperiode samen met bijvoorbeeld een hip thermojack of leuke sweater. Bij MASCOT® ADVANCED vindt u T-shirts met print in verschillende varianten en kleurencombinaties. De kleuren zijn afgestemd op de rest van het assortiment van MASCOT. Het is dus niet moeilijk om de T-shirts met print van MASCOT te combineren met andere werkkleding.

    De T-shirts met print van MASCOT zijn allemaal gemaakt van 100% katoen. Katoen is vochtabsorberend en zeer aangenaam om op de huid te dragen. De T-shirts met print van MASCOT hebben een moderne pasvorm die de vorm van uw lichaam volgt zonder strak te zitten. Dat zorgt voor veel comfort en bewegingsvrijheid gedurende de dag. Daarnaast hebben alle T-shirts extra stof over de zoom in de nek zodat er geen naden zijn die tijdens het werk gaan irriteren.

    De T-shirts met print van MASCOT hebben allemaal de Oeko-Tex®-markering. Dat betekent dat de producten gegarandeerd geen stoffen bevatten die schadelijk voor de gezondheid zijn.