Stofjassen

    Als u werk hebt waarbij u regelmatig wordt blootgesteld aan olie en ander vuil, dan is een stofjas vaak een goede oplossing. Met een slijtvaste stofjas van MASCOT kunt u het ergste vuil weghouden van uzelf en van uw kleding. De stofjassen bestaan namelijk allemaal uit 65% polyester, waardoor ze goed bestand zijn tegen chemicaliën. Tegelijkertijd hebben ze een aantal andere eigenschappen waardoor ze ook zeer geschikt zijn om in te werken.

    Een stofjas moet over andere kleding kunnen worden gedragen, dus hebben de stofjassen van MASCOT een ruime pasvorm. Ze hebben een rugplooi, zodat de pasvorm meer aansluitend lijkt, terwijl de bewegingsvrijheid gegarandeerd is. De split aan de zijkanten draagt nog verder bij aan de bewegingsvrijheid. MASCOT® Gladstone heeft bovendien ergonomisch gevormde mouwen met split, waardoor de mouwen opgestroopt kunnen worden. Een stofjas heeft per definitie een driekwart lengte, maar voor extra bescherming over de dijen kiest u voor het extra lange model MASCOT® Washington.

    Een stofjas vormt de buitenste laag van uw werkkleding, daarom zijn de modellen voorzien van voorzakken, borstzakken en binnenzakken. Een van de borstzakken van de MASCOT® Parma is zelfs een gecombineerde telefoon- en pennenzak. De klep van de telefoonzak is hierbij verstelbaar, waardoor de zak perfect passend gemaakt kan worden voor uw mobiele telefoon. De zakken hebben verborgen drukknopen of helemaal geen knopen of ritsen, zodat ze geen krassen achterlaten. Datzelfde geldt voor de sluiting van de stofjas zelf, die bestaat op alle modellen uit verborgen drukknopen.