Catalogi

  De catalogus wordt geopend in een nieuw venster als een pdf die u kunt doorbladeren.

  Gebruik de vele MASCOT-catalogi om inspiratie op te doen voor werkkleding, veiligheidsschoenen en accessoires voor werkkleding.

  In de hoofdcatalogus van MASCOT vindt u alle actuele producten en informatie over bijvoorbeeld certificeringen, stoffen en gebruiksmogelijkheden. Als u zoekt naar kleding, schoenen of accessoires voor een bepaalde branche, naar bepaalde soorten producten zoals sokken of ondergoed, of naar kleding met bepaalde functies, kijk dan eens in een van onze vele kleinere speciale brochures.

  Elke catalogus bevat uitgebreidere uitleg over speciale details en tips voor het combineren van kledingstukken. Bovendien staan er weetjes in over MASCOT, bijvoorbeeld over hoe werkkleding wordt getest voordat die op de plank ligt bij een van de vele MASCOT-verkopers

  Ons assortiment omvat meer dan 600 producten en hoewel die zijn onderverdeeld in verschillende collecties, zijn de kleuren overal hetzelfde. Dat biedt ontelbare mogelijkheden voor het combineren van individuele profielkleding van top tot teen voor de medewerkers van uw bedrijf.

  Alle catalogi en brochures kunnen worden geopend in een online catalogus, waarin u kunt bladeren en inzoomen. U kunt de catalogus ook downloaden als pdf of enkele losse pagina's selecteren die u graag wilt bewaren.