Tegen chemicaliën

    Als werknemer in de bouw of industrie loopt u het risico dat u wordt blootgesteld aan het opspatten of spuiten van vloeibare chemicaliën. Bij MASCOT vindt u een selectie producten die is goedgekeurd conform de EN 13034-certificering en die een beperkte bescherming tegen chemicaliën biedt.

    Bescherm uzelf tegen vloeibare chemicaliën

    Werkkleding tegen chemicaliën is een goede investering wanneer u in een milieu werkt waar u wordt blootgesteld aan kleine hoeveelheden opspattende en spuitende chemicaliën. De werkkleding tegen chemicaliën van MASCOT is geschikt voor gebruik op werkplekken en in omgevingen waar risico bestaat op spuitende chemicaliën, maar waar volledige lichaamsbescherming tegen chemicaliën niet verplicht is. Merkt u dat uw veiligheidskleding in contact komt met chemicaliën, dan is het belangrijk dat u onmiddellijk uw kleding uittrekt om uw huid zo goed mogelijk te beschermen. Werkkleding tegen chemicaliën dient altijd vervangen te worden bij een ongeval.

    Ultieme bescherming van top tot teen

    De selectie werkkleding tegen chemicaliën van MASCOT is ontwikkeld met naar beneden gerichte naden, zodat vloeistof en chemicaliën niet geneigd zijn om in de kleding te blijven zitten. Als u de best mogelijke bescherming wilt realiseren, raden we aan om veiligheidskleding te gebruiken die het hele lichaam bedekt. In het assortiment van MASCOT vindt u zowel overalls als tweedelige werkkleding tegen chemicaliën, die is gecertificeerd conform EN 13034. Heeft u verdere bescherming nodig, dan vindt u bij MASCOT ook werkkleding en veiligheidskleding die beschermt tegen statische elektriciteit, vonken, vlammen en extreme hitte. Bekijk de gehele selectie gecertificeerde veiligheidskleding op deze website of bij een MASCOT-verkooppunt bij u in de buurt.