Werkschoenen non-safety

    Bij MASCOT vindt u niet alleen veiligheidsschoenen. U vindt er ook werkschoenen zonder versterkte neus, anti-perforatiezool en andere veiligheidsvoorzieningen, die gedragen kunnen worden bij werk waarvoor veiligheidsschoenen niet verplicht zijn, ongeacht de functie. Dankzij de werkschoenen van MASCOT kunt u ook als u geen veiligheidsschoenen nodig hebt, toch uw complete werkkledingoplossing op één plek vinden. U kunt zich van top tot teen precies volgens uw behoeften kleden, waarbij de werkschoenen een goed alternatief zijn voor een paar gewone sneakers.

    Zonder veiligheidsvoorzieningen, dezelfde hoge kwaliteit

    De werkschoenen van MASCOT verschillen van de rest van het schoenenassortiment van MASCOT doordat deze collectie geen versterkte neus, anti-perforatiezool en andere veiligheidsonderdelen heeft. Wat betreft comfort, kwaliteit en design zijn de werkschoenen precies wat u kent van de veiligheidsschoenen van MASCOT. Ze zijn daarom het voor de hand liggende alternatief voor gewone sneakers. Met de werkschoenen van MASCOT hoeft u geen concessies te doen. Onze werkschoenen, die op gewone sneakers lijken, zijn ontwikkeld met het oog op comfort voor u als professional.

    Een homogene identiteit op de werkplek

    De werkschoenen van MASCOT zijn perfect voor alle beroepen waarbij gewone sneakers kunnen worden gedragen. Wanneer u al uw medewerkers een homogene identiteit wilt geven ongeacht hun werkzaamheden, zijn de schoenen ideaal voor werknemers die geen veiligheidsschoenen nodig hebben.