Wereldwijde werkkledingoplossing

  Een wereldwijde werkkledingoplossing met een eenvoudig beheer.

  Wereldwijde werkkledingoplossing

  Bepaar tijd en geld op administratieve taken met een wereldwijde overeenkomst

  Bent u ook over de grens actief? Bij MASCOT kunnen we het inkoopproces voor uw werkkleding vereenvoudigen en één wereldwijde oplossing bieden voor uw bedrijf.

  In plaats van lokale werkkledingoplossingen op lokaal- of afdelingsniveau, kunt u profiteren van een gezamenlijke inkoopovereenkomst. Met een wereldwijde overeenkomst minimaliseert u beheertijd en krijgt u uniforme service- en bestellingsoplossingen voor het hele bedrijf. Bovendien zorgt u voor een consistent bedrijfsidentiteit door middel van een gemeenschappelijk productassortiment.

  Bij MASCOT krijgt u een centraal contactpersoon met zowel expertise als branchekennis, die de wereldwijde overeenkomst met u beheert. MASCOT begeleidt u in alle aspecten van het inkoopproces, van de eerste bestelling tot logistieke-, nabestellings- en serviceoplossingen.

  Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om lokaal te werken. MASCOT heeft eigen verkoopvertegenwoordigers in 20+ Europese landen en een uitgebreid netwerk van dealers in Europa en op andere continenten. U krijgt een gestroomlijnd wereldwijde overeenkomst die is aangepast aan de plaatselijke omstandigheden en betrekkingen.

  Een uniek concept voor multinationals

  MASCOT biedt naadloze werkkledingoplossingen en grensoverschrijdende mogelijkheden voor multinationals. Als uw bedrijf internationaal meer dan 1000 werkkledinggebruikers heeft, dan zult u profiteren van de voordelen die samenhangen met het hebben van één contactpersoon bij MASCOT.

  MASCOT beheert uw wereldwijde werkkledingoplossing

  • Snelle en correcte levering wereldwijd met minimale administratie
  • Centraal projectbeheer wereldwijd - met één aanspreekpunt
  • Een Europees dealernetwerk met wederverkopers wereldwijd
  • Uniforme kwaliteit, assortiment en services

  Neem contact op met MASCOTs Global Key Account-team, die toegewijd is in het aanbieden van diensten aan grote multinationale klanten.