Wereldwijde werkkledingoplossing

Een wereldwijde werkkledingoplossing met een eenvoudig beheer.

Wereldwijde werkkledingoplossing

Bepaar tijd en geld op administratieve taken met een wereldwijde overeenkomst

Bent u ook over de grens actief? Bij MASCOT kunnen we het inkoopproces voor uw werkkleding vereenvoudigen en één wereldwijde oplossing bieden voor uw bedrijf.

In plaats van lokale werkkledingoplossingen op lokaal- of afdelingsniveau, kunt u profiteren van een gezamenlijke inkoopovereenkomst. Met een wereldwijde overeenkomst minimaliseert u beheertijd en krijgt u uniforme service- en bestellingsoplossingen voor het hele bedrijf. Bovendien zorgt u voor een consistent bedrijfsidentiteit door middel van een gemeenschappelijk productassortiment.

Bij MASCOT krijgt u een centraal contactpersoon met zowel expertise als branchekennis, die de wereldwijde overeenkomst met u beheert. MASCOT begeleidt u in alle aspecten van het inkoopproces, van de eerste bestelling tot logistieke-, nabestellings- en serviceoplossingen.

Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om lokaal te werken. MASCOT heeft eigen verkoopvertegenwoordigers in 15 Europese landen en een uitgebreid netwerk van dealers in Europa en op andere continenten. U krijgt een gestroomlijnd wereldwijde overeenkomst die is aangepast aan de plaatselijke omstandigheden en betrekkingen.

B00A3AD2-B9D1-4034-8EF0-C12185CE73F5 - Werkkleding - MASCOT® ADVANCED

Een uniek concept voor multinationals

MASCOT biedt naadloze werkkledingoplossingen en grensoverschrijdende mogelijkheden voor multinationals. Als uw bedrijf internationaal meer dan 1000 werkkledinggebruikers heeft, dan zult u profiteren van de voordelen die samenhangen met het hebben van één contactpersoon bij MASCOT.

MASCOT beheert uw wereldwijde werkkledingoplossing

  • Snelle en correcte levering wereldwijd met minimale administratie
  • Centraal projectbeheer wereldwijd - met één aanspreekpunt
  • Een Europees dealernetwerk met wederverkopers wereldwijd
  • Uniforme kwaliteit, assortiment en services

Neem contact op met MASCOTs Global Key Account-team, die toegewijd is in het aanbieden van diensten aan grote multinationale klanten.