Timmermanshorts

    MASCOT heeft een selectie praktische, slijtvaste shorts met spijkerzakken, die perfect zijn voor warme werkdagen. Werkt u bijvoorbeeld op warme zomerdagen buiten op een bouwplaats, dan zijn shorts met spijkerzakken van MASCOT echt ideaal. Met de shorts van MASCOT hoeft u geen concessies te doen wat betreft slijtvastheid, functionaliteit of comfort.

    Buitengewone slijtvastheid

    De shorts met spijkerzakken van MASCOT zijn bijzonder slijtvast. De zakken zijn verstevigd met slijtvast CORDURA® en snijvast Kevlar®, zodat scherp gereedschap geen gaten in de bodem van de zak maakt. De slijtvaste materialen zorgen voor een extra lange levensduur, zelfs als u de zakken dagelijks gebruikt voor het opbergen van zwaar en scherp gereedschap. De shorts bevatten erg veel praktische zakken, zoals u die kent van uw werkbroek. U vindt onder andere spijkerzakken, dijbeenzakken en een duimstokzak. In een aantal modellen zitten in de spijkerzakken bovendien magneten om spijkers, schroeven en bits vast te houden.

    Hoog comfort en veel bewegingsvrijheid

    Wanneer u kiest voor shorts met spijkerzakken van MASCOT, krijgt u shorts die comfortabel zitten en waar u zich gemakkelijk in kunt bewegen. U vindt onder andere shorts met spijkerzakken met inzetstukken van elastisch stretchmateriaal. U vindt ook shorts met spijkerzakken van ULTIMATE STRETCH. Deze stof is in alle richtingen elastisch en geeft u een unieke bewegingsvrijheid, waarbij niets straks zit of u irriteert gedurende uw werkdag. Alle shorts hebben gemeen dat ze een voorgevormde boord hebben die de bewegingen van uw lichaam ondersteunt, ongeacht de werkhouding Op die manier krijgt u het beste comfort en bewegingsvrijheid gedurende de gehele werkdag.