Timmermanshorts

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Materialen
Certificeringen
Maten
Technologieën
Gebruiker
Collecties
Producten (3)
17149-311
MASCOT® ADVANCED
6 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
09349-154
MASCOT® HARDWEAR
2 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
19349-711
MASCOT® ACCELERATE SAFE
3 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW

MASCOT heeft een selectie praktische, slijtvaste shorts met spijkerzakken, die perfect zijn voor warme werkdagen. Werkt u bijvoorbeeld op warme zomerdagen buiten op een bouwplaats, dan zijn shorts met spijkerzakken van MASCOT echt ideaal. Met de shorts van MASCOT hoeft u geen concessies te doen wat betreft slijtvastheid, functionaliteit of comfort.

Buitengewone slijtvastheid

De shorts met spijkerzakken van MASCOT zijn bijzonder slijtvast. De zakken zijn verstevigd met slijtvast CORDURA® en snijvast Kevlar®, zodat scherp gereedschap geen gaten in de bodem van de zak maakt. De slijtvaste materialen zorgen voor een extra lange levensduur, zelfs als u de zakken dagelijks gebruikt voor het opbergen van zwaar en scherp gereedschap. De shorts bevatten erg veel praktische zakken, zoals u die kent van uw werkbroek. U vindt onder andere spijkerzakken, dijbeenzakken en een duimstokzak. In een aantal modellen zitten in de spijkerzakken bovendien magneten om spijkers, schroeven en bits vast te houden.

Hi-vis T-shirts, Shorts & Driekwartbroek - 2 Mannen - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Hoog comfort en veel bewegingsvrijheid

Wanneer u kiest voor shorts met spijkerzakken van MASCOT, krijgt u shorts die comfortabel zitten en waar u zich gemakkelijk in kunt bewegen. U vindt onder andere shorts met spijkerzakken met inzetstukken van elastisch stretchmateriaal. U vindt ook shorts met spijkerzakken van ULTIMATE STRETCH. Deze stof is in alle richtingen elastisch en geeft u een unieke bewegingsvrijheid, waarbij niets straks zit of u irriteert gedurende uw werkdag. Alle shorts hebben gemeen dat ze een voorgevormde boord hebben die de bewegingen van uw lichaam ondersteunt, ongeacht de werkhouding Op die manier krijgt u het beste comfort en bewegingsvrijheid gedurende de gehele werkdag.