Functionele broeken

  Werkt u buiten of houdt u van een flinke wandeling? De functionele broeken van MASCOT zijn bedoeld voor iedereen die een broek nodig heeft met andere functies dan die van een gewone werkbroek. Als u bijvoorbeeld behoefte hebt aan ultieme functionaliteit en bewegingsvrijheid, samen met unieke zakken, dan is deze functionele broek iets voor u.

  Functies voor activiteit en buitenleven

  Wanneer u buiten bent, is het belangrijk dat uw broek de functies heeft die u nodig hebt. Met de functionele broeken van MASCOT krijgt u onder andere functionele zakken voor het opbergen van uw telefoon, een verstevigde zak voor een mes om te voorkomen dat het mes de broek beschadigt, en elastieken onder aan de pijp om de broek helemaal aan te snoeren bij de voet. Allemaal functies die aangepast zijn aan wat u nodig hebt wanneer u buiten bent. Dankzij de waterafstotende afwerking en ventilatie bij de knieën bent u bovendien verzekerd van goed comfort bij alle weersomstandigheden.

  De functionele broeken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zo kunt u ze combineren met de andere producten uit het assortiment van MASCOT – onder andere met onze functionele bovenstukken. De broeken zijn verder verstevigd op de knieën, en een aantal modellen heeft zwarte stof op kwetsbare plekken, zodat ze niet zichtbaar vuil worden als u gaat zitten. De pasvorm is smaller dan bij andere MASCOT-broeken waardoor ze alle bewegingen van uw lichaam onbelemmerd volgen en ondersteunen.

  Functionele broeken met ULTIMATE STRETCH

  Volledige bewegingsvrijheid en ultiem comfort. De functionele broeken van MASCOT zijn verkrijgbaar met ULTIMATE STRETCH. De elastische stretchvezel in het materiaal geeft u bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat de broek zijn oorspronkelijke vorm weer terugkrijgt wanneer u deze niet meer oprekt. Zo zit de broek niet hinderlijk of strak bij het dragen. Het materiaal is waterafstotend aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Daardoor zijn de broeken praktisch en comfortabel.