Winterjassen

    Als de koude winterperiode voor de deur staat, is de juiste kleding uitermate belangrijk. De winter brengt wisselende weersomstandigheden en winterkleding moet daarom bestand zijn tegen kou, neerslag en wind. Bij MASCOT hebben we een uitgebreid assortiment functionele en slijtvaste winterjassen van hoge kwaliteit. De winterjassen van MASCOT bieden ultieme bescherming tegen weer en wind, en veel van de winterjassen zijn goedgekeurd conform de koudenorm EN 342 én de neerslagnorm EN 343. De winterjassen van MASCOT zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Er is dus een jas voor iedere branche. Voor werkplekken waar extra hoge zichtbaarheid en veiligheid nodig zijn, vindt u ook winterjassen in fluorescerende kleuren en met meervoudige bescherming.

    De winterjassen van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende materialen. De jassen hebben alle praktische en ruime zakken die nodig zijn voor al die spullen die u altijd bij de hand wilt hebben. De winterjassen van MASCOT zijn gemaakt van materialen van de allerbeste kwaliteit. Zodoende hebben we jassen die ademend, winddicht en waterafstotend zijn. Verscheidene van onze jassen zijn bovendien gemaakt van MASCOTEX®, een eigen materiaal van MASCOT, en hebben getapete naden waardoor de jassen 100% waterdicht zijn. De winterjassen van MASCOT zijn gevoerd met de beste materialen voor een isolerende en warme jas. Er zijn onder andere winterjassen met quiltvoering, bontvoering of fleecevoering. De winterjassen zijn ook verkrijgbaar met een voering van CLIMASCOT®. Dat is een isolerend en ademend lichtgewicht materiaal. Als u een baan hebt met veel activiteit in een koude omgeving, is het goed om te kiezen voor een winterjas met CLIMASCOT®-voering. Overtollige warmte kan dan goed weg waardoor u niet klam en koud wordt.

    Wilt u een winterjas met buitengewone bewegingsvrijheid? Ga dan voor een winterjas uit de collectie MASCOT® ADVANCED. In deze collectie kunt u kiezen uit verschillende winterjassen met stretch in vier richtingen. Het materiaal van die jassen geeft mee in alle richtingen, waardoor er tijdens het werk niets strak zit of irriteert.