Boxershorts

    Bij MASCOT vindt u ook comfortabele boxershorts, die u zowel naar uw werk als in uw vrije tijd kunt dragen. Het is belangrijk dat u zich van top tot teen goed en prettig kunt kleden, voor een maximaal comfort gedurende de gehele werkdag. De boxershorts van MASCOT zijn de perfecte keuze als de eerste kledinglaag op de huid. U kunt de boxershorts prima combineren met andere onderkleding van MASCOT; bijvoorbeeld een hemd met of zonder mouwen.

    Functionele materialen

    MASCOT biedt u boxershorts in lichte materialen. Sommige daarvan zijn zowel isolerend, vochtafdrijvend als antibacterieel, zodat u warm en droog blijft. De vochtafdrijvende eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat de boxershorts snel drogen, wat belangrijk is om een goede lichaamstemperatuur te houden bij fysiek actief werk en om afkoeling van het lichaam te voorkomen. De antibacteriële eigenschappen zijn bijzonder praktisch in kleding die op de huid gedragen wordt. Boxershorts van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren.

    Focus op comfort

    Bij MASCOT koopt u boxershorts met veel comfort en een goede pasvorm, doordat de shorts zijn ontwikkeld van flexibel en elastisch materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw lichaam. Dat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. De boxershorts van MASCOT hebben bovendien geen naden en hebben ingeweven wasvoorschriften, zodat niets u kan irriteren als u ze de hele werkdag draagt.