Hi-vis T-shirts

  Als extra hoge zichtbaarheid een vereiste is voor uw werk, dan is het uitgebreide aanbod fluorescerende veiligheidskleding van MASCOT zeker iets voor u. In het assortiment vindt u onder andere een onontbeerlijke selectie hi-vis T-shirts waarmee u goed zichtbaar bent tijdens het werk, ook in de zomermaanden wanneer het te warm is voor een trui en een jas.

  Val op - ook in de warme maanden

  Alle hi-vis T-shirts van MASCOT zijn goedgekeurd conform de internationaal erkende EN ISO 20471-norm die gaat over de zichtbaarheid van medewerkers in risicovolle gebieden. Dankzij de fluorescerende kleuren en reflectoren bent u altijd goed zichtbaar, zowel bij daglicht als 's nachts. In de warme maanden wanneer dikke jassen en lange broeken opgeborgen zijn, is het nog steeds belangrijk om tijdens het werk goed zichtbaar te zijn. Bij MASCOT vindt u daarom een reeks zomerse hi-vis T-shirts en korte broeken waarmee u altijd goed te zien bent, wat voor weer het ook is. Voor de koudere maanden is er uiteraard ook een grote selectie broeken, jassen, truien, regenkleding en accessoires van high-vis materiaal.

  Veiligheid met behoud van comfort

  In de MASCOT® SAFE-collectie vindt u zowel hi-vis T-shirts als polo's. Deze shirts zijn goedgekeurd conform EN ISO 20471 Klasse 2. De materialen zijn gekozen met het oog op ultiem comfort en functionaliteit. Een groot deel van de vele hi-vis T-shirts is geproduceerd met een buitenkant van polyester voor grote slijtvastheid en kleurechtheid, terwijl de binnenkant gemaakt is van katoen voor het hoogste comfort. De hi-vis T-shirts van MASCOT zijn verkrijgbaar met een moderne of klassieke pasvorm, zodat u kunt kiezen voor een aansluitend of ruim zittend T-shirt. Beide modellen bieden uiteraard maximale bewegingsvrijheid. Ga voor T-shirts met elastische reflectoren voor nog meer bewegingsvrijheid.

  Pas het T-shirt aan uw wensen aan

  De high-vis T-shirts van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende fluorescerende kleuren, al naar gelang uw voorkeur of werksituatie. Alle T-shirts zijn voorzien van reflectoren zodat u blijft opvallen, ook als het donker wordt. Voor degenen die zakken nodig hebben zijn er ook hi-vis T-shirts met zijzakken voor bijvoorbeeld uw telefoon of bril. Het is ook mogelijk om een logo op uw T-shirt te drukken. Houd echter wel rekening met de maximale grootte van het logo om te zorgen dat het T-shirt aan de certificeringseisen blijft voldoen.