Meervoudige bescherming

    Grote veiligheid, goede functies en voortreffelijk comfort zijn de sleutelwoorden achter het MASCOT-assortiment veiligheidskleding met meervoudige bescherming. Ongeacht of u de voorkeur geeft aan hi-vis of non-hi-vis producten, bij MASCOT vindt u een ruime selectie gecertificeerde veiligheidskleding met meervoudige bescherming voor uw specifieke beroep.

    Uitgebreid geteste veiligheidskleding, gecertificeerd conform de nieuwste normen

    Alle werkkleding en veiligheidskleding in het assortiment van MASCOT is ’tested to work’. Dat is uw garantie voor het feit dat alle onderdelen van onze producten uitgebreid zijn getest, van de duurzaamheid van de materialen tot de functies van de zakken. Als u werkt in omgevingen waarin u buitengewone bescherming nodig heeft, bekijkt u de veiligheidskleding met meervoudige bescherming van MASCOT met veel normen. Hier vindt u onder andere Amerikaanse overalls, overalls, werkbroeken en jassen, die speciaal zijn ontwikkeld om u te beschermen tegen allerlei omstandigheden, zoals lassen, vonken, elektrische vlambogen, statische elektriciteit, hitte, vlammen en vloeibare chemicaliën. Kijk naar de certificering die voor uw beroep relevant is wanneer u zoekt naar veiligheidskleding met meervoudige bescherming. Een groot deel van de veiligheidskleding met meervoudige bescherming van MASCOT heeft meerdere certificeringen. Zodoende bent u beschermd tegen veel van de potentiële risico's die in uw werkomgeving aanwezig zijn.

    Volledige veiligheid zonder concessies op het gebied van comfort

    Wilt u veiligheid in de vorm van zichtbaarheid bij de keuze van uw veiligheidskleding, kijk dan naar fluorescerende veiligheidskleding met de EN ISO 20471-certificering. Hier kunt u bescherming tegen hitte, vlammen en chemicaliën combineren met optimale zichtbaarheid. Ook als u kiest voor veiligheidskleding met meervoudige bescherming, hoeft u geen concessies te doen op het gebied van comfort en functionaliteit. U krijgt nog steeds de bekende pasvorm, de vele details en een scala aan functionele zakken. Wilt u ultieme bescherming, denk er dan aan uw veiligheidskleding met meervoudige bescherming aan te vullen met antistatische en vlamvertragende functionele onderkleding, zodat u beschermd bent in alle lagen van uw kleding.