Nekwarmers

    Als het erg koud en hard waait, is een nekwarmer essentieel om warm te blijven. Met de nekwarmers van MASCOT houdt u uw nek warm om te voorkomen dat u het in de loop van de werkdag koud krijgt. Nekwarmers van MASCOT zijn een goede keuze als u warm en droog wilt blijven zonder het risico te lopen om ergens achter te blijven haken, zoals bij een sjaal. U kunt nekwarmers gebruiken in verschillende situaties, als het koud weer is of als u last hebt van tocht.

    Nekwarmers van MASCOT hebben een goede pasvorm en zorgen voor optimaal comfort. Er zit een nekwarmer in het assortiment met een elastisch koord waarmee u de nekwarmer bij de nekopening kunt verstellen. U kunt de nekwarmer zo in de loop van de dag gemakkelijk losser of strakker maken afhankelijk van de temperatuur en uw inspanningen. Het assortiment heeft ook een nekwarmer met een klein rug- en borststuk waardoor u extra warm blijft boven aan de rug en borst.

    De nekwarmers van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het eigen Thermax®-materiaal van MASCOT bestaat uit drie lagen en is zowel isolerend als vochtafdrijvend, waardoor zweet van het lichaam wordt afgedreven wanneer u buiten in de winterse kou werkt. Er is ook een nekwarmer van COOLMAX® met DuoregulationTM, een voeringsmateriaal dat effectief vocht van de huid afdrijft. Dankzij de eigenschappen van het materiaal werkt het verkoelend bij warmte en isolerend bij kou. Het is daarom uitermate geschikt bij lichamelijk werk. Nekwarmers van MASCOT zijn gemaakt van sneldrogend materiaal om te voorkomen dat het lichaam afkoelt.