Thermo-ondershirts

    Als u in de winterse kou buiten werkt, is het erg belangrijk om een laag vochtafdrijvende kleding te dragen om het lichaam de hele werkdag droog te houden. Bij MASCOT kunt u kiezen uit een groot aantal comfortabele Thermo-ondershirts die weinig ruimte innemen en zodoende geschikt zijn als onderste laag onder de rest van uw werkkleding. De Thermo-ondershirts van MASCOT zijn verkrijgbaar met verschillende designs en kwaliteiten.

    De Thermo-ondershirts van MASCOT zijn isolerend en vochtafdrijvend om u lekker warm en droog te houden. De thermoshirts voeren vocht gemakkelijk en snel van het lichaam af en naar de volgende laag. Zo voorkomt u dat de onderste laag koud en klam aanvoelt. MASCOT gebruikt COOLMAX® voor meerdere Thermo-ondershirts. Dit materiaal is namelijk zeer effectief in het afvoeren van vocht van het lichaam. Daarnaast zijn de thermoshirts met COOLMAX® sneldrogend, wat belangrijk is om niet af te koelen. Dat geeft u het best mogelijke comfort, ongeacht uw inspanningsniveau gedurende de dag.

    Verschillende Thermo-ondershirts van MASCOT zijn gemaakt van een elastisch en flexibel materiaal dat zich aan uw lichaam aanpast voor optimale bewegingsvrijheid. De Thermo-ondershirts van MASCOT zijn naadloos en hebben geen ingenaaide labels. Dat zorgt ervoor dat de shirts niet gaan irriteren als u zich beweegt. De thermoshirts zijn er met korte of lange mouw en in neutrale kleuren zoals zwart, marineblauw en grijs. Als u werkt hebt waarvoor extra hoge bescherming vereist is, neemt u een thermoshirt met meervoudige bescherming. Het thermoshirt met meervoudige bescherming is antistatisch en vlamvertragend conform de relevante normen.