Werktruien

    Wanneer u graag een slijtvaste en praktische werktrui aanhebt, vindt u bij MASCOT een groot aanbod werktruien voor alle soorten werk. De werktruien kunt u het hele jaar door dragen en zijn geschikt in verschillende situaties, vooral in combinatie met andere werkkleding. MASCOT heeft werktruien in verschillende uitvoeringen, kleuren en met verschillende functies. Zo vindt u gegarandeerd een trui die past bij de rest van uw werkkleding.

    Het assortiment bestaat uit sweatshirts, hoodies, fleecetruien, high-vis truien en gebreide truien in allerlei soorten en maten. De werktruien zijn verkrijgbaar in klassieke en modieuze kleuren die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met de overige werkkleding van MASCOT. Verder maken ook tweekleurige truien of truien met hippe prints deel uit van het assortiment, voor als u wat meer wilt opvallen. U kunt kiezen uit vele verschillende varianten met alle eigenschappen en functies die u hebben wilt. De werktruien komen met verschillende praktische en ruime zakken, zoals borstzakken, voorzakken en binnenzakken voor bijvoorbeeld uw gereedschap en telefoon. Daarnaast zijn er werktruien met onder andere een capuchon, een verstelbare kraag of een volledige ritssluiting. U vindt dus gegarandeerd een model dat aansluit op uw behoeften. Op veel werktruien van MASCOT kan een bedrijfsnaam of logo worden gedrukt of geborduurd.

    De werktruien van MASCOT bieden veel comfort en grote bewegingsvrijheid. Er zijn ook truien van stretchmateriaal die flexibel en elastisch zijn waardoor ze niet in de weg zitten tijden het werk. De truien hebben een normale pasvorm die de vorm van uw lichaam volgt zonder strak te zitten. Dat zorgt voor goede bewegingsvrijheid zodat u ongehinderd aan het werk kunt. De werktruien zijn gemaakt van slijtvaste materialen, waardoor de truien lang meegaan. MASCOT heeft tevens werktruien voor alle werkzaamheden waarbij extra hoge eisen gelden voor veilige werkkleding. Zo kunt u werktruien krijgen van fluorescerende materialen en met meervoudige bescherming zodat u zich helemaal gerust op uw werkzaamheden kunt concentreren.