Korte mouwen overhemden

    Als u graag een overhemd draagt dat ideaal is voor de lente en de zomer, kunt u bij MASCOT terecht voor comfortabele en klassieke overhemden met korte mouwen. MASCOT heeft een assortiment overhemden met korte mouwen die gebruikt kunnen worden door kantoormedewerkers, vakmensen, industrie- en productiemedewerkers. Zo vindt u gemakkelijk een overhemd dat bij u past.

    De overhemden met korte mouwen worden gemaakt van stof in verschillende diktes. U kunt een klassiek werkoverhemd vinden van een slijtvast materiaal met ruime pasvorm, maar bijvoorbeeld ook lichte overhemden die oxford of poplin zijn geweven. Oxford is een ongelofelijk zachte en sterke manier van weven die het overhemd een wat grovere structuur geeft. Poplin is daarentegen een dicht geweven en gladde overhemdstof. Deze overhemden zijn bovendien verkrijgbaar met een klassieke of moderne pasvorm. De klassieke pasvorm is wat breder en valt ruim. De moderne pasvorm volgt de natuurlijke vorm van het lichaam en is aansluitend. Alle overhemden met korte mouwen van MASCOT geven veel bewegingsvrijheid zodat u ongehinderd kunt werken.

    U vindt de overhemden met korte mouwen van MASCOT in de collectie MASCOT® CROSSOVER. MASCOT® CROSSOVER biedt overhemden in een aantal verschillende kleuren. Zo is er altijd een overhemd dat geschikt is voor alle werkzaamheden in ieder bedrijf. De overhemden kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met een ander kledingstuk van MASCOT, zoals een gebreide trui uit dezelfde collectie. De overhemden met korte mouwen zijn van eersteklas kwaliteit, ze worden gemaakt van topmaterialen en met geweldige functies. Zo krijgt u een overhemd dat u steeds opnieuw wilt dragen.