Accessoires voor schoeisel

    Uw voeten en veiligheidsschoenen worden dagelijks op de proef gesteld door de wind, het weer en de omgeving. MASCOT biedt daarom een selectie accessoires voor schoeisel om te zorgen voor de best mogelijke werkervaring. Net als bij alle andere schoenen is comfort belangrijk, aangezien veiligheidsschoenen iedere dag opnieuw uren worden gedragen.

    Extra comfort kan op verschillende manieren worden bereikt. In het assortiment accessoires voor schoeisel vindt u onder andere inlegzooltjes voor extra comfort. Ze zijn allemaal schokabsorberend, wat vooral belangrijk is bij werk op harde oppervlakken zoals beton. Alle zooltjes zijn gemaakt van een ademend materiaal, zodat u geen vochtige voeten krijgt omdat zweet en warmte niet kunnen worden afgevoerd. MASCOT levert inlegzooltjes van maat 35 tot 48 en met twee verschillende breedtes om te zorgen dat iedereen comfort van de hoogste kwaliteit kan krijgen.

    Verleng de levensduur van uw veiligheidsschoenen

    Om te zorgen dat uw werkschoenen lang meegaan, moet u ze vanaf het begin goed verzorgen. MASCOT heeft in het assortiment accessoires voor schoeisel daarom een groot aantal verzorgingsproducten. Onder andere een impregnerende spray en een schoenverzorgingsmiddel dat de buitenkant van de schoenen versterkt en beschermt tegen vet en vuil. De toplaag die de schoenen krijgen van de verzorgingsproducten beschermt ook tegen water terwijl ze het ademend vermogen behouden.

    In MASCOT’s assortiment accessoires voor schoeisel vindt u ook super slijtvaste veters van polyester, verkrijgbaar in vier lengtes.