Winterbodywarmers

    MASCOT heeft een uitgebreide selectie winterbodywarmers die ideaal zijn om het lichaam in de winter warm te houden. Of u nu behoefte hebt aan een isolerende tussenlaag, of wanneer u de bodywarmer wilt gebruiken als extra laagje over uw sweater of hoodie - winterbodywarmers zijn de juiste keuze. Alle winterbodywarmers van MASCOT zijn waterafstotend, zodat u de hele dag warm en droog kunt blijven. Voor het best mogelijke comfort tijdens werkzaamheden in een koude omgeving, zijn veel van de bodywarmers ook ademend en winddicht.

    In het assortiment vindt u winterbodywarmers in verschillende uitvoeringen met comfortabele materialen. De winterbodywarmers zijn geïsoleerd met verschillende soorten voeringen, bijvoorbeeld een bontvoering of CLIMASCOT®-voering. Bij de collectie MASCOT® ADVANCED vindt u een winterbodywarmer met CLIMASCOT®-voering. Deze is dankzij het hoge isolerende vermogen, het ontwerp en het lage gewicht uitzonderlijk geschikt als isolerende tussenlaag. In het aanbod winterbodywarmers vindt u ook bodywarmers met BEARNYLON® als buitenste materiaal. Dit materiaal is waterafstotend, bijzonder slijtvast en isolerend in combinatie met bijvoorbeeld een bontvoering, waarmee veel van de winterbodywarmers van MASCOT geïsoleerd zijn.

    Winterbodywarmers van MASCOT hebben allerlei functies en details. Verschillende winterbodywarmers zijn ontworpen met stretchstof in de zij voor een flexibele pasvorm en veel bewegingsvrijheid. Zo kunt u ongehinderd werken. Er zijn ook bodywarmers met elastiek in de mouwgaten en verstelbare knopen in de taille. Daarmee sluiten de bodywarmers goed aan en kunt u ze verstellen om te zorgen dat uw lichaam de warmte vast kan houden. Voor extra bescherming tegen de kou zijn de winterbodywarmers van MASCOT verkrijgbaar met verlengde rug en hoge kraag. De bodywarmers hebben alle nodige zakken voor uw spullen. De bodywarmers hebben tevens een D-ring voor sleutels of een identiteitskaart.

    En hebt u een winterbodywarmer nodig van fluorescerend materiaal in overeenstemming met EN ISO 20471? Ook die vindt u in ons assortiment. De bodywarmer is behandeld met Teflon®. Dat zorgt voor een vuilafstotend oppervlak en hoge zichtbaarheid. Dankzij de reflecterende details valt u nog extra op voor uw omgeving.