Collecties

  MASCOTs assortiment is onderverdeeld in verschillende collecties voor diverse gebruikers. Lees de omschrijvingen en kies de collectie die het beste bij uw werkzaamheden en stijl past of combineer producten uit de verschillende collecties en creëer zo uw eigen look.

  Werkkleding

  MASCOT heeft voor alle vakgebieden werkkleding met verschillende functies en details. U vindt onder andere werkkleding voor verschillende weersomstandigheden en voor uiteenlopende werksituaties. Bekijk de vele mogelijkheden van MASCOT.

  MASCOT CUSTOMIZED-logo

  MASCOT® CUSTOMIZED is nog lichter en nog sterker en heeft nog meer stretch. Dankzij het grote aantal producten en de vele verschillende producttypen kunt u gemakkelijk de kleding vinden waarin u zich lekker en comfortabel voelt. Er zijn bovendien veel kleuren en kleurcombinaties, dus u kunt de kleding aanpassen aan het profiel van uw bedrijf of uw persoonlijke stijl.

  Kom meer te weten

  MASCOT® ACCELERATE - logo

  Een brede collectie werkkleding voor een groot aantal branches die u de mogelijkheid geeft om een uniform zakelijk imago te creëren voor alle beroepen. Met veel verschillende kleuren, functies en stofkwaliteiten kunt u de producten op allerlei manieren naar behoefte combineren. De ACCELERATE-collectie heeft een grote selectie broeken in ULTIMATE STRETCH, wat zorgt voor volledige bewegingsvrijheid zonder in te boeten aan de hoge slijtvastheid. Verder omvat de collectie producten die geschikt zijn voor industrieel wassen. Daarnaast zijn er producten met een pasvorm voor zowel mannen als vrouwen en een klein assortiment kinderkleding.

  Kom meer te weten

  MASCOT® ADVANCED - logo

  Slijtvaste werkkleding voor de hardwerkende, gepassioneerde professional. Door het consequente gebruik van ultieme stretchstof zijn de bewegingsvrijheid en het comfort van het hoogste niveau. De werkbroeken van MASCOT® ADVANCED hebben verschillende functies met veel ruimte voor uw gereedschap. De collectie bevat bovenstukken voor alle jaargetijden, van de binnenste tot de buitenste laag. MASCOT® ADVANCED is slijtvaste werkkleding die lang meegaat.

  Kom meer te weten

  MASCOT® UNIQUE - logo

  Tweekleurige, profilerende kleding voor verschillende branches. MASCOT® UNIQUE heeft bovenstukken van T-shirts tot winterjassen en broeken in verschillende kwaliteiten, licht of robuust en slijtvast. De collectie omvat producten voor alle medewerkers in de ambachtelijke sector en de industrie, ongeacht hun functie. Mix & match de collectie met producten uit het volledige assortiment van MASCOT.

  Kom meer te weten

  MASCOT® HARDWEAR - logo

  Werkkleding met zakken en functies voor de ambachtelijke professional. MASCOT® HARDWEAR is slijtvaste werkkleding voor alle beroepen in de bouw. De collectie bestaat uit bovenstukken en werkbroeken met de functies die u nodig hebt op de bouw- of werkplaats. En met zowel shorts als winterjassen kunt u er het hele jaar door op vertrouwen.

  Kom meer te weten

  MASCOT® CROSSOVER - logo

  Basic T-shirts, sweatshirts, polo's en functioneel ondergoed. Basisproducten om te combineren met het volledige assortiment van MASCOT. MASCOT® CROSSOVER heeft een brede selectie kwaliteitsproducten die de medewerkers comfort en een gemeenschappelijke identiteit geeft. De collectie kan worden gebruikt voor alle verschillende vakken en is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren, geheel naar behoefte.  

  Kom meer te weten

  Food and Care logo

  Een uitgebreide collectie werkkleding voor de levensmiddelenindustrie en andere vakgebieden waar strikte hygiëne en industrieel wassen belangrijk zijn. Met een compleet assortiment bovenstukken, broeken, beenbekleding en accessoires voorziet de collectie in alle behoeften voor de productie en verwerking van levensmiddelen en voor andere industrieën met vergelijkbare behoeften.  

  Kom meer te weten

  MASCOT® LIGHT - logo

  Een van de lichtste complete collecties in het assortiment van MASCOT met een hoge slijtvastheid, ondanks het lage gewicht. De collectie omvat een selectie van tweekleurige producten met veel vanzelfsprekende combinatiemogelijkheden – ook met het overige assortiment. Deze collectie is speciaal ontworpen voor industrieel gebruik en de kleding mag industrieel gewassen worden.

  Kom meer te weten

  MASCOT® AQUA - logo

  Waterdichte regenkleding in twee pasvormen en kwaliteiten. Kan gemakkelijk over werkkleding worden aangetrokken.

  Kom meer te weten

  MASCOT® INDUSTRY - logo

  Bescherming, hoge kwaliteit en ontworpen voor industrieel wassen. MASCOT® INDUSTRY geeft de vele functies binnen het bedrijf een uniforme look. De werkkleding is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en behoudt ook na veelvuldig industrieel wassen vorm, kleur en kwaliteit. Klassieke, slijtvaste werkkleding voor de verschillende behoeften binnen de industrie.

  Kom meer te weten

  MASCOT® IMAGE - logo

  Een brede collectie van traditionele, tweekleurige werkkleding in klassieke twill-weefsels. Ruime keuze met veel combinatiemogelijkheden.

  Kom meer te weten

  MASCOT® ORIGINALS - logo

  Een uitgebreide collectie van originele werkkleding. Veel producten hebben door de decennia heen hun waarde bewezen en zijn nog steeds populair bij veel gebruikers. U vindt alles op het gebied van traditionele werkkleding en winterkleding.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FRONTLINE - logo

  Lichte, mooie en representatieve werkkleding voor mannen en vrouwen met een kantoorbaan of een beroep op het gebied van dienstverlening, techniek of logistiek. Focus op bewegingsvrijheid, duurzaamheid en een representatief uiterlijk.

  Kom meer te weten

  MASCOT® YOUNG - logo

  Effen werkkleding met oranje contraststiksels.

  Kom meer te weten

  MASCOT® COMPLETE - logo

  Accessoires voor uw werkkleding. MASCOT® COMPLETE omvat alle accessoires die u nodig hebt. U vindt onder andere kniebeschermers, sokken, riemen, petten en mutsen.

  Kom meer te weten

  Veiligheidskleding

  Het assortiment aan veiligheidskleding van MASCOT behoort tot een van de grootste en meest uitgebreide collecties in de branche. Om het assortiment overzichtelijk te houden, hebben wij onze kleding in verschillende collecties ingedeeld. Alle fluorescerende producten zijn EN ISO 20471 gecertificeerd.

  MASCOT® MULTISAFE - logo

  Een unieke combinatie van veiligheid, functies en comfort met zowel hi-vis als non-hi-vis producten. Antistatisch, bescherming tegen zuur en vlamvertragend. Meervoudig beschermende kleding – ook tegen incidenteel lassen en vlambogen.
  Producten: Zowel hi-vis als non-hi-vis producten van hoogwaardige kwaliteit met de hoogste certificeringen. Het assortiment bevat ondergoed, basisproducten, winterkleding en werkkleding.
  Favoriet bij: Industriële en nutsbedrijven, bijvoorbeeld olie-, gas- en windindustrie. Elektriciens en personen die occasioneel met gloeidraden en zuren werken.

  Kom meer te weten

  MASCOT® ACCELERATE SAFE - logo

  Hi-vis kleding voor iedereen die behoefte heeft aan maximale zichtbaarheid, ultieme bewegingsvrijheid en vele functionele details. De collectie bestaat uit producten in veel verschillende maten, stoftypes en kleurencombinaties. De collectie omvat een grote selectie hi-vis producten van ULTIMATE STRETCH, voor volledige bewegingsvrijheid bij alle mogelijke bewegingen. MASCOT® ACCELERATE SAFE is hi-vis kleding met een moderne, sportieve look – met volledige focus op slijtvastheid, veiligheid en zichtbaarheid!

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE SUPREME - logo

  Groot aanbod en hoge slijtvastheid. MASCOT® SAFE SUPREME is gecertificeerde hi-vis veiligheidskleding voor allerlei werkomstandigheden waarbij zichtbaarheid belangrijk is. De collectie bevat veel verschillende producttypes van T-shirts tot winterjassen, zodat veiligheid en functionaliteit het hele jaar door top zijn voor alle werktaken. De collectie kan met behoud van gecertificeerde veiligheid worden gecombineerd met de overige MASCOT® SAFE-collecties.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE LIGHT - logo

  Functionele, tweekleurige fluorescerende werkkleding die voldoet aan de veiligheidseisen voor zichtbare hi-vis kleding. MASCOT® SAFE LIGHT is de hele dag door zichtbaar en is geschikt voor branches waarbij veiligheid noodzakelijk is. Een selectie slijtvaste producten die lang meegaan en waarmee uw medewerkers zich van top tot teen en van binnen naar buiten kunnen kleden, met o.a. broeken, Amerikaanse overalls, T-shirts en jassen.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE COMPETE - logo

  Fluorescerende oranje en gele kleding in vier contrasterende kleuropties.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE ARCTIC - logo

  Eenkleurige fluorescerende winterkleding. Voor situaties waarin u zichzelf tegen de kou wilt beschermen zonder dat uw zichtbaarheid daaronder lijdt. Tijdloos en traditioneel ontwerp.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE AQUA - logo

  Eenkleurige fluorescerende regenkleding. Kan gemakkelijk over werkkleding worden aangetrokken om uw zichtbaarheid te vergroten.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE CLASSIC - logo

  Eenkleurige, fluorescerende basiskleding. Een ideale aanvulling op andere MASCOT® SAFE collecties. Tijdloos met traditionele pasvorm.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE IMAGE - logo

  Fluorescerende, oranje of gele kleding met donkerblauwe contrasten op de plaatsen die het meest blootgesteld worden aan vuil.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE YOUNG - logo

  Deze lijn bestaat uit fluorescerende rode kleding met contrasten in donker antraciet en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

  Kom meer te weten

  Schoenen

  MASCOT biedt niet alleen werkschoenen met maximale veiligheid, maar ook een aantal schoenen zonder veiligheidsonderdelen. Alle veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd conform EN ISO 20345 en hebben onder andere een versterkte teen, anti-perforatiezolen en antislip. Bekijk hier een overzicht van de kenmerken van de verschillende collecties om precies die schoenen te vinden die aan uw behoeften voldoen.

  Logo Customized Footewear

  MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR zijn veiligheidsschoenen voor de moderne professional die de hele werkdag door hoog comfort wil. De samenstelling van de zolen biedt optimaal comfort en een hoge schokabsorptie – zonder in te boeten aan stabiliteit en slipvastheid. Als u op zoek bent naar veiligheidsschoenen van kwaliteit in een modern design, dan vindt u hier veiligheidsschoenen die Tested to Work zijn.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR CARBON - logo
  MASCOT® FOOTWEAR CARBON: schoenen voor kwaliteitsbewuste professionals. Met een laag gewicht, een flexibele en schokabsorberende zool en een versterkte neus van koolstofvezel krijgt u schoenen die iedere dag opnieuw hoog comfort bieden.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR MOVE - logo

  De MOVE-collectie bestaat uit veiligheidsschoenen en -laarzen met een superlaag gewicht, al vanaf slechts 440 gram. De MOVE-modellen zijn gemaakt met een modern ontwerp dat eerder doet denken aan sportieve sneakers dan aan zware, traditionele veiligheidsschoenen. Alle schoenen van MASCOT® FOOTWEAR MOVE hebben een unieke tussenzool van Phylon met een revolutionair laag gewicht, die de schoenen een aangenaam, elastisch comfort geeft. De MOVE-collectie bestaat uit veiligheidsschoenen die u niet meer wilt uittrekken.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - logo

  Veiligheidsschoenen uit de ENERGY-collectie bieden uitzonderlijk comfort en vrijheid voor zowel uw rug als uw voeten met behulp van een extreem schokabsorberend zoolmateriaal van ETPU. Het zoolmateriaal absorbeert efficiënt de schok van het stappen op harde oppervlakken, zodat de druk niet belastend is voor de benen en de rug. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY biedt optimaal comfort voor uw voeten. Alle materialen verwerkt aan de voorvoet zijn extreem flexibel, zodat de schoen soepel alle bewegingen kan volgen en ondersteunen. Het gewicht wordt laag gehouden door metaalvrije lichtgewicht materialen zoals de composiet veiligheidsneus en de anti-perforatiezool van textiel, waardoor de schoenen volledig metaalvrij zijn.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR FLEX - logo

  De FLEX collectie betekent vrijheid voor je voeten. Vrijheid om uren te staan en/of lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. De voet wordt ondersteund en gestabiliseerd aan de achterzijde van de schoen en biedt voldoende ruimte voor bewegingen aan de voorkant van de voet. De schoen heeft een binnenzool met optimale ondersteuning voor de voetholte, zodat de neiging tot platte voeten wordt tegengaan. De schoenen van de FLEX collectie zijn zeer comfortabel. De zool heeft een uitstekende schokabsorptie en het voorste gedeelte van de schoen is flexibel en buigt met de voet mee. Tegelijkertijd zijn deze schoenen zeer licht.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR FIT - logo

  De FIT-collectie staat garant voor een optimale pasvorm. De schoenen bieden steun en zitten van teen tot hak goed. Vóór in de schoen is er genoeg ruimte, zodat de voorvoet en tenen voldoende bewegingsvrijheid hebben.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - logo

  Schoenen uit de MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-collectie kunnen op 40 °C worden gewassen. Dit voorkomt verspreiding van bacteriën waardoor u verzekerd bent van een goede hygiëne. De schoenen zijn bovendien geschikt voor wasserijen omdat er een HF-chip in geplaatst kan worden. De CLEAR-collectie heeft zolen met de hoogste slipweerstand, SRC. Comfort staat voorop, aangezien de binnenvoering van microfiber heel goed ventileert en ademt. Dit zorgt voor prettige omstandigheden voor de voeten tijdens de werkdag.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR COVER - logo

  De COVER-collectie biedt robuuste en slijtvaste laarzen met de hoogste slipweerstand. Alle producten uit deze collectie hebben zolen waarvan de antislip op schuine en gladde ondergronden is getest. De laarzen uit de MASCOT® FOOTWEAR COVER-collectie zijn waterdicht. Bovendien zijn ze zeer geschikt in een omgeving waar hygiëne erg belangrijk is, omdat vuil en bacteriën gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

  De INDUSTRY-collectie bestaat uit robuuste en slijtvaste schoenen voor werkzaamheden buitenshuis. De schoenen zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen slijtage als gevolg van kruipen op cementvloeren, werken in rioleringsbuizen of in vergelijkbare omstandigheden. De schoenen zijn bedoeld voor extremere omgevingen en zijn daarom voorzien van een sterke PU/rubberzool, die bestand is tegen contacthitte tot 300°C. Dankzij de stevige versterkte teen (beschermende neus) zijn de schoenen ook zeer robuust bij knielend werk. De zolen hebben bovendien een buitengewone slipweerstand, en het profiel van de zolen is zo ontworpen dat vuil en aarde snel loslaten wanneer de zool buigt tijdens het lopen.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo
  MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC zijn comfortabele veiligheidsschoenen met een goede schokabsorptie. De schoenen in deze collectie zijn zeer geschikt voor uiteenlopende activiteiten en beroepen binnen de lichte bouw en ambachtsnijverheid, waarbij zowel buiten als binnen wordt gewerkt.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR CASUAL- logo

  MASCOT® FOOTWEAR CASUAL is de collectie voor iedereen die op zoek is naar klassieke, stijlvolle sneakers zonder veiligheidsonderdelen zoals een versterkte teen en anti-perforatiezool. De CASUAL-modellen zijn licht en flexibel, en gemaakt van zachte, schokabsorberende materialen met hoog comfort. De collectie is perfect wanneer u mooie en gemakkelijke schoenen zoekt zonder versterkte teen en anti-perforatiezool.

  Kom meer te weten

  MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES - logo

  Bescherm en verzorg uw schoenen met behulp van de juiste producten. Dit verhoogt de levensduur van uw veiligheidsschoenen.

  Kom meer te weten